product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Masters Set bete de tura Masters Sherpa XT Set bete de tura Masters Sherpa XT Bat telescopic din seria extreme. Conceput pentru a infrunta aventurile extreme pe teren variat. Echipat cu sistemul unic al Mastersului RBS, si rozeta de 95 mm pentru conditii variate.si Recomandat pentru ture sau expeditii montane, schi de tura.Detalii: Compus din trei segmente. ø18/16/14 mm.Din aluminiu calit 7075, usor si foarte rezistent.Varf din otel carbid.Dotat cu rozeta medie ø 50 mm cu filet.Maner ergonomic Pelmo Grip prelungit.Curea ajustabila.Sistem de blocare SBS . si Sistem de blocare SBS -si sistem metalic, de mare performanta. Cel mai bun pe piata. Testele TÜV aratasi ca fiecare extensor ( expander) este capabil sa suporte mai mult de 107 kg. Multumita experientei celor de la Masters, putem asigura fiabilitatea acestui sistem de expansiune, realizate din materiale DuPont ®, testat si certificatsi la –50º. Curea ajustabila automata – sistem automat (patentat), usor de adaptat, usor de fixat in pozitia confortabila. In cazul unei caderi, se elibereaza automat,si evitand astfel posibilitatea de a provoca leziuni la incheietura mainii.si Are garantia de siguranta maxima sisi performanta optima. 4089 $295 Alpin Expe Nou stoc furnizor
toate categoriile

Set bete de tura Masters Sherpa XT

Cod produs: SS2014
Alte produse marca
Masters
Masters

Bat telescopic din seria extreme. Conceput pentru a infrunta aventurile extreme pe teren variat. Echipat cu sistemul unic al Mastersului RBS, si rozeta de 95 mm pentru conditii variate.  Recomandat pentru ture sau expeditii montane, schi de tura.

Detalii:

  • Compus din trei segmente. ø18/16/14 mm.
  • Din aluminiu calit 7075, usor si foarte rezistent.
  • Varf din otel carbid.
  • Dotat cu rozeta medie ø 50 mm cu filet.
  • Maner ergonomic Pelmo Grip prelungit.
  • Curea ajustabila.
  • Sistem de blocare SBS .

 

Sistem de blocare SBS -  sistem metalic, de mare performanta. Cel mai bun pe piata. Testele TÜV arata  ca fiecare extensor ( expander) este capabil sa suporte mai mult de 107 kg. Multumita experientei celor de la Masters, putem asigura fiabilitatea acestui sistem de expansiune, realizate din materiale DuPont ®, testat si certificat  la –50º.

Curea ajustabila automata – sistem automat (patentat), usor de adaptat, usor de fixat in pozitia confortabila. In cazul unei caderi, se elibereaza automat,  evitand astfel posibilitatea de a provoca leziuni la incheietura mainii.  Are garantia de siguranta maxima si  performanta optima.

Clic aici
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 560 g
Sistem inchidere Twist Lock
Material Aluminiu 7075 F56
Diametru tub 14/16/18 mm
Lungime 65-140 cm
Sistem antisoc Nu
Maner Cauciuc
Varf Tungsten
Lungime impachetat 65 cm
Numar Segmente 3
Material Segment Aluminiu
Activitate Trekking
Greutate per bat 280 g
Poate te intereseaza si ...