Reduceri!

Arzator Optimus Svea

Prețul inițial a fost: 799,00 lei.Prețul curent este: 719,00 lei.

În stocEAN: 7391812001235

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Arzator Optimus Svea – Degetele tale sunt nerăbdătoare să finalizeze traseul, dar mâncarea este energie. Arzătorul Svea a devenit un clasic pentru sacii de echipament ai alpiniștilor și cățărătorilor care preferă ușurința și rapiditatea, fiind un favorit de decenii. Designul său simplu, realizat din alamă solidă aproape indestructibilă, îi conferă și o durabilitate remarcabilă: capacul servește și ca oală de gătit.

Nu are piese detașabile care să se piardă. Mânerul funcționează și ca unealtă de întreținere. Un ac de curățare integrat te ajută să menții flacăra aprinsă și oala cu mâncare pe foc. Controlul precis al flăcării îți permite să-ți despachetezi echipamentul în timp ce supa fierbe încet, dar poți să o aduci rapid la punctul de fierbere când nu mai ai răbdare. Este ideal pentru excursii solo, aventuri la altitudini mari (folosește gaz alb pentru cea mai bună eficiență) sau ori de câte ori super-ușor este exact ce ai nevoie.

Tipul combustibilului: gaz alb
Durata medie de ardere: 50 de minute
Consumul de combustibil: 120 g/h
Timpul mediu de fierbere pentru 1 L de apă: 7 minute
Puterea: 1400 W
Înălțime: 130 mm
Diametru: 100 mm
Greutate: 550 g

Aceste specificații subliniază eficiența și funcționalitatea arzătorului Svea, fiind ideal pentru aventurile în care ușurința și rapiditatea sunt esențiale.

Specificații

Tip

Persoane

Greutate

Putere w

Tip aprindere

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Arzator Optimus Svea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *