product
Primus Arzator Primus Omnifuel II Arzator Primus Omnifuel II Arzator Primus Omnifuelsi este cel mai avansat arzator care functioneaza cu diferiti combustibili.si Este realizat din materiale tehnice de inalta performanta pentru a oferi functionalitate si este conceput astfel incat sa infrunte cu succes conditiile extreme de temperatura, si altitudine, atat ridicate cat si scazute. Are un sistem de incalzire rapid care ajuta la economisire de timp si combustibil. Modelul de arzator Omnifuel de la Primus functioneaza cu gaz, gazolina / petrol, motorina sau kerosen, chiar si combustibil pentru avioane. Este prevazut cu buton de control separat, putand astfel ajusta flacara pentru a furniza caldura necesara. Este insotit de diverse accesorii precum rezervor de combustibil din aluminiu, pompa, instrument de curatare periodica, 3 duze pentru diferite tipuri de combustibil. Are o greutate de 339 g, o putere calorica desi 3000 W si un timp de fierbere desi 3 minute + 40 s. Dimensiunea acestuia este desi 140 x 85 x 70 mm.Varianta echipata cu bidon pentru combustibil contine doar bidonul fara combustibil. Acesta trebuie incarcat. Avantaje arzator Primus Omnifuel:functioneaza cu diferiti combustibili (gaz, gazolina / petrol, motorina sau kerosen, chiar si combustibil pentru avioane)realizat din materiale tehnice preformanteutil in conditii extreme de temperaturasistem de incalzire rapid (timp de fierbere desi 3 minute + 40 s)dimensiune: 142 x 88 x 66 mmgreutate: 339 gputere calorica: 3000 Wsi prevazut cu multiple accesorii: rezervorsi combustibil din aluminiu (0.6L), pompa, instrument de curatare periodica, 3 duze 2485 $965 Alpin Expe Nou la comanda

Arzator Primus Omnifuel II

Cod produs: 328989
Alte produse marca
Primus
Primus

Arzator Primus Omnifuel este cel mai avansat arzator care functioneaza cu diferiti combustibili. 

Este realizat din materiale tehnice de inalta performanta pentru a oferi functionalitate si este conceput astfel incat sa infrunte cu succes conditiile extreme de temperatura, si altitudine, atat ridicate cat si scazute. Are un sistem de incalzire rapid care ajuta la economisire de timp si combustibil.

Modelul de arzator Omnifuel de la Primus functioneaza cu gaz, gazolina / petrol, motorina sau kerosen, chiar si combustibil pentru avioane. Este prevazut cu buton de control separat, putand astfel ajusta flacara pentru a furniza caldura necesara.

Este insotit de diverse accesorii precum rezervor de combustibil din aluminiu, pompa, instrument de curatare periodica, 3 duze pentru diferite tipuri de combustibil.

Are o greutate de 339 g, o putere calorica de 3000 W si un timp de fierbere de 3 minute + 40 s. Dimensiunea acestuia este de 140 x 85 x 70 mm.

Varianta echipata cu bidon pentru combustibil contine doar bidonul fara combustibil. Acesta trebuie incarcat.

Avantaje arzator Primus Omnifuel:

  • functioneaza cu diferiti combustibili (gaz, gazolina / petrol, motorina sau kerosen, chiar si combustibil pentru avioane)
  • realizat din materiale tehnice preformante
  • util in conditii extreme de temperatura
  • sistem de incalzire rapid (timp de fierbere de 3 minute + 40 s)
  • dimensiune: 142 x 88 x 66 mm
  • greutate: 339 g
  • putere calorica: 3000 W 
  • prevazut cu multiple accesorii: rezervor combustibil din aluminiu (0.6L), pompa, instrument de curatare periodica, 3 duze
Clic aici
Combustibil:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
965,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Timp fierbere 1 L 3 min (+incalzire 40 sec)
Tip aprindere Manuala
Dimensiuni 142 x 88 x 66 mm
Greutate 339 g / 441 g
Timpul de ardere 70 min (butelie 230g)
Putere (W) 3000 W
Persoane 1-4
Tip Aragaze camping