Reduceri!

Kit incalzitor Adventure Menu Flameless heater ALL IN (3x30g + 2x60g + zipper)

41,00 lei

Momentan indisponibilEAN: 8595648620014

Momentan indisponibil

Descriere

Kit incalzitor Adventure Menu Flameless heater ALL IN (3x30g + 2x60g + zipper) – Încălzirea fără flacără reprezintă cel mai confortabil mod de a încălzi masa. Funcționează peste tot, indiferent de altitudine și de condițiile meteo. Nu mai trebuie să cărați arzatorul de camping sau vase. Încălzește-ți masa fără foc și mănânc-o direct din pungă. În 12 minute ai o masă caldă și zero vase de spălat.

Încălzitorul de 60 g încălzește 2 mese simultan, iar încălzitorul mai mic, de 30 g, încălzește 1 masă. Cu acest set puteți încălzi 7 mese în total.

Deschideți punga cu fermoar, puneți încălzitorul pe fund, turnați peste 60 ml de apă pentru încălzitorul mic și 150 ml pentru încălzitorul mai mare. Închideți punga cu fermoar și așteptați 12 minute până când masa este fierbinte. Punga cu fermoar este reutilizabilă de până la 30 de ori, încălzitorul este unidirecțional și este 100% biodegradabil.

Între timp, poți monta un cort, practica yoga… pur și simplu îți poți petrece timpul făcând lucruri mai importante decât gătind.

Acest set contine tot ce ai nevoie pentru a incalzi pana la 7 portii de mancare: 3x30g și 2x60g capsule cu autoîncălzire + punga cu fermoar.

Specificații

Tip

Persoane

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit incalzitor Adventure Menu Flameless heater ALL IN (3x30g + 2x60g + zipper)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *