product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Trek`N Eat Mancare expeditie Trek N Eat Peronin Cacao Mancare expeditie Trek N Eat Peronin Cacao Mancare expeditie Trek N Eat Peronin Cacao - Peronin este o hrana lichida la care au fost adaugate vitamine si minerale. Este potrivita in mod special pentru atingerea cerintelor necesare inaltei performante in sport si activitati in aer liber. Persoanele care se simt flamande dar fara posibilitatea de a-si prepara hrana,vor gasi in Peronin substitutul perfect .Este foarte usor diferita de mancarea conventionala. Pulberea constituita din trigliceride cu lant mediu este absorbita de corp in proportie de 96 % in aproximativ 6 minute. Spre deosebire de mancarea conventionala,nu necesita sa fie mai intai descompusa in stomac,ci este asimilata direct. Peronin asigura astfel o rezerva rapida si durabila de energie. In plus,temuta oboseala care survine din lipsa oxigenului in fluxul sangvin in misiunile extreme este eliminata . Peronin a fost folosita cu succes ani de zile,in special de persoane angajate in sporturi extreme cum ar fi triatlon, maraton, ironman,alergari in desert , si alpinism de mare altitudine.Aliment pulbere cu vitamine si minerale adaugate si aroma de Cacao- Gust: Cacao- Greutate Neta: 100g- Apa adaugata: 400ml- Cantitate preparata: 500gIngrediente: Maltodextrina, proteina din lapte, grasime vegetala, zahar,7% pulbere de cacao(pulbere de cacao,emulsifiant: lecitina de soia)nutrienti minerali (dihidrat de citrat de trisodiu, clorura de sodiu, carbonat hidroxi de magnesiu , citrat tripotasic, carbonat de calciu), agent de colorare: beta-caroten, arome, mixtura de vitamine (lactoza, vitamina C, nicotinamida, vitamina E, pantotenat-D-de Calciu, vitamina B6 hidroclorida, vitamina B2, vitamina B1, mononitrat, biotina, acid folic , vitamina B12)Instructiuni: Amestecati continutul cu putina apa rece sau calduta. Adaugati apa ramasa si amestecati bine. Este gata de baut. Nu incalziti apa mai mult de 60*C. Nu luati Peronin inainte sau dupa activitatile sportive ,ci chiar in timpul acestora..Valori nutritionale medii pentru 100 g produs uscat:- Proteine: 19,0 g- kJ/kcal : 1827/434- Carbohidrati: 56,0g- Grasime: 16,0g 11013 $24 Alpin Expe Nou momentan indisponibil
toate categoriile

Mancare expeditie Trek N Eat Peronin Cacao

Cod produs: 8016424
Alte produse marca
Trek`N Eat
Trek`N Eat
Mancare expeditie Trek N Eat Peronin Cacao - Peronin este o hrana lichida la care au fost adaugate vitamine si minerale. Este potrivita in mod special pentru atingerea cerintelor necesare inaltei performante in sport si activitati in aer liber. Persoanele care se simt flamande dar fara posibilitatea de a-si prepara hrana,vor gasi in Peronin substitutul perfect .Este foarte usor diferita de mancarea conventionala. Pulberea constituita din trigliceride cu lant mediu este absorbita de corp in proportie de 96 % in aproximativ 6 minute. Spre deosebire de mancarea conventionala,nu necesita sa fie mai intai descompusa in stomac,ci este asimilata direct. Peronin asigura astfel o rezerva rapida si durabila de energie. In plus,temuta oboseala care survine din lipsa oxigenului in fluxul sangvin in misiunile extreme este eliminata . Peronin a fost folosita cu succes ani de zile,in special de persoane angajate in sporturi extreme cum ar fi triatlon, maraton, ironman,alergari in desert , si alpinism de mare altitudine.

Aliment pulbere cu vitamine si minerale adaugate si aroma de Cacao

- Gust: Cacao
- Greutate Neta: 100g
- Apa adaugata: 400ml
- Cantitate preparata: 500g

Ingrediente:
Maltodextrina, proteina din lapte, grasime vegetala, zahar,7% pulbere de cacao(pulbere de cacao,emulsifiant: lecitina de soia)nutrienti minerali (dihidrat de citrat de trisodiu, clorura de sodiu, carbonat hidroxi de magnesiu , citrat tripotasic, carbonat de calciu), agent de colorare: beta-caroten, arome, mixtura de vitamine (lactoza, vitamina C, nicotinamida, vitamina E, pantotenat-D-de Calciu, vitamina B6 hidroclorida, vitamina B2, vitamina B1, mononitrat, biotina, acid folic , vitamina B12)

Instructiuni:
Amestecati continutul cu putina apa rece sau calduta. Adaugati apa ramasa si amestecati bine. Este gata de baut. Nu incalziti apa mai mult de 60*C. Nu luati Peronin inainte sau dupa activitatile sportive ,ci chiar in timpul acestora..

Valori nutritionale medii pentru 100 g produs uscat:
- Proteine: 19,0 g
- kJ/kcal : 1827/434
- Carbohidrati: 56,0g
- Grasime: 16,0g
Clic aici
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
24,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Cantitate de apa recomandata 400 ml
Greutate finala dupa adaugarea apei 500 g
Greutate 100 g
Tip Mancare expeditie
Poate te intereseaza si ...