product

Reduceri de iarna pana la -61% Imbracaminte Incaltaminte Sporturi de iarna Rucsacuri Saci de dormit cu puf
MSI Ratie de mancare pentru urgente MSI NRG-5 Ratie de mancare pentru urgente MSI NRG-5 Ratie de mancare pentru urgente MSI NRG-5 cu valoare mare energetica. Un pachet de 9 batoane a cate 55 g acopera necesarul zilnic de calorii al unui adult. Produsul este impachetat intr-un ambalaj profesional, ce nu permite patrunderea oxigenului sau apei si care asigura un termen de garantie de minimum 20 de ani. Batoanele pot fi consumate ca atare sau zdrobite in apa si reprezinta o sursa rapida (si gustoasa) de energie si nutrienti esentiali, fiind potrivita si pentru copii mai mari de sase luni sau pentru persoanele in varsta. Ratiile NRG-5 au fost create pentru uz in operatii de ajutor umanitar in cazul unor dezastre naturale, pentru rezerve in situatii de urgenta, activitati in aer liber sau ca supliment alimentar.Compozitia NRG-5 respecta standardele Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind alimentatia terapeutica.Caracteristici:Pachetul contine: 9 calupuri de hranaValabilitate: pana la 20 aniGata de consumatNutritie completa pentru copii si adulti. Adecvat ca hrana pentru sugari (peste 6 luni).Ambalaj protectiv robust, ambalat in vid in folie de aluminiu tri-laminata, etans la aer si apaRezistent la temperaturi extremeProteine: greutate: 14.5%, putere: 12.8% Grasime: greutate: 17.3%, putere: 34.1%Carbohidrati: greutate: 60.2%, energie: 53.1%Produs in GermaniaIngrediente: grau copt ,grasime de palmier, zahar, proteina din soia,extract de malt de orz, fosfat di-potasic, clorura de potasiu, fosfat tri-calcic, carbonat de calciu, oxid de magneziu, Dextroza anhidrica, acid ascorbic (Vitamina C), Sulfat feros , DL-alfa tocoferil (Vitamina E) acetate, Retinil acetat (Vitamina A) , Cholecalciferol (Vitamina D3), Cyanocobalamin (Vitamina B12)Valoare nutritiva pe ratie la 500 g:9,600 KJ / 2,300 kcalVitamine per 100 g:vitamina A 160 mcgvitamina D3 1 mcgvitamina E 2,4 mgvitamina C 16 mgvitamina B12 0,5 mcgMinerale la 100 g:calciu 160 mgfosfor 140 mgpotasiu 400 mgmagneziu 75 mgfier 2,8 mg 3603 $49 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Ratie de mancare pentru urgente MSI NRG-5

Cod produs: SO
Ratie de mancare pentru urgente MSI NRG-5 cu valoare mare energetica. Un pachet de 9 batoane a cate 55 g acopera necesarul zilnic de calorii al unui adult. Produsul este impachetat intr-un ambalaj profesional, ce nu permite patrunderea oxigenului sau apei si care asigura un termen de garantie de minimum 20 de ani. Batoanele pot fi consumate ca atare sau zdrobite in apa si reprezinta o sursa rapida (si gustoasa) de energie si nutrienti esentiali, fiind potrivita si pentru copii mai mari de sase luni sau pentru persoanele in varsta. Ratiile NRG-5 au fost create pentru uz in operatii de ajutor umanitar in cazul unor dezastre naturale, pentru rezerve in situatii de urgenta, activitati in aer liber sau ca supliment alimentar.
Compozitia NRG-5 respecta standardele Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind alimentatia terapeutica.

Caracteristici:

Pachetul contine: 9 calupuri de hrana
Valabilitate: pana la 20 ani
Gata de consumat
Nutritie completa pentru copii si adulti. Adecvat ca hrana pentru sugari (peste 6 luni).
Ambalaj protectiv robust, ambalat in vid in folie de aluminiu tri-laminata, etans la aer si apa
Rezistent la temperaturi extreme
Proteine: greutate: 14.5%, putere: 12.8%
Grasime: greutate: 17.3%, putere: 34.1%
Carbohidrati: greutate: 60.2%, energie: 53.1%
Produs in Germania

Ingrediente:
grau copt ,grasime de palmier, zahar, proteina din soia,extract de malt de orz, fosfat di-potasic, clorura de potasiu, fosfat tri-calcic, carbonat de calciu, oxid de magneziu, Dextroza anhidrica, acid ascorbic (Vitamina C), Sulfat feros , DL-alfa tocoferil (Vitamina E) acetate, Retinil acetat (Vitamina A) , Cholecalciferol (Vitamina D3), Cyanocobalamin (Vitamina B12)

Valoare nutritiva pe ratie la 500 g:

9,600 KJ / 2,300 kcal

Vitamine per 100 g:
vitamina A 160 mcg
vitamina D3 1 mcg
vitamina E 2,4 mg
vitamina C 16 mg
vitamina B12 0,5 mcg

Minerale la 100 g:
calciu 160 mg
fosfor 140 mg
potasiu 400 mg
magneziu 75 mg
fier 2,8 mg

Clic aici
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
49,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Tip Mancare expeditie
Greutate 500 g
Valabilitate 20 ani
Poate te intereseaza si ...