product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Pinguin Cort Pinguin Aero 3 Cort Pinguin Aero 3 Cort usor din seria ultralight. La fabricarea acestor corturi s-a utilizat material ultra-usor, rezistent la sfasiere,si cu greutate redusa si parametrisi de rezistenta excelente. Destinat celor care dorescsi durabilitatesi si inalta calitate.Detalii: Armatura: betele sunt realizate din si duraluminiusi 7001 T6, garantand si rezistenta si durabilitateasi armaturii.Cortul interior: confectionat dinsi nylon ripstop si permeabil, foarte usor.Suport (raft) din plasa: se gaseste in cortul interior, pe “tavan” si se utilizeaza pentru depozitarea maruntisurilor, obiectelor de valoare.Folia de sol: fabricata din material usor, cu impregnare PU, care poate rezista la o presiune de 10 000 mmsi coloana de apa. Cusaturile suntsi lipite.Folia exterioara: confectionata din material usor din polyester, rezistent la razele UV. Peliculizat cu poliuretan, astfel poate rezista lasi 4 000 mm coloana de apa sisi isi mentine flexibilitatea, chiar si in conditii de temperatura extrem de scazuta.Bucle si cusaturi: cusaturile si buclele sunt sigilate cu o banda speciala. Buclele sunt prinse pe cusaturile sigilate anterior.Stratul de silicon :acoperirea materialului cu un strat din silicon este calea cea mai eficace, pentru prevenirea penetrarii apei. Aceasta trasatura pana acum a fost regasita doar la corturile foarte scumpe. Pelicula de silicon asigura rezistenta la apa a foliei exterioare si perioada de timp si nelimitata. Combinatia stratului de silicon, cu ungereasi de poliuretan utilizat pana acum,si si cusaturilesi sigilatesi garanteaza impermeabilitatea totala a foliei exterioare.Ancorarea: experienta a dovedit, ca ancorarea partii de jos a foliei exterioare si nu este de ajuns, astfel folia se prinde si de armatura cu cleme ITW Nexus de calitate superioara. si Aceste cleme si ajuta la tensionarea foliei exterioare. Pervazut cusi un set de cuie ascutite. Orificiile pentru ancorare sunt intarite.Fermoarulsi dublu sens este prevazut cu aparator impotriva murdariei, apei, si sau a inghetului.Numar bete/puncte de intersectie: 2/1Cuie cort: 13 buc/0.21 kg2 intrari2 antreeDimensiuni impachetat: 45x15 cm si 3413 $1.380 Alpin Expe Nou stoc furnizor
toate categoriile

Cort Pinguin Aero 3

Cod produs: 8592638140347
Alte produse marca
Pinguin
Pinguin

Cort usor din seria ultralight. La fabricarea acestor corturi s-a utilizat material ultra-usor, rezistent la sfasiere,  cu greutate redusa si parametri  de rezistenta excelente. Destinat celor care doresc  durabilitate  si inalta calitate.

Detalii:

 • Armatura: betele sunt realizate din  duraluminiu  7001 T6, garantand  rezistenta si durabilitatea  armaturii.
 • Cortul interior: confectionat din  nylon ripstop  permeabil, foarte usor.
 • Suport (raft) din plasa: se gaseste in cortul interior, pe “tavan” si se utilizeaza pentru depozitarea maruntisurilor, obiectelor de valoare.
 • Folia de sol: fabricata din material usor, cu impregnare PU, care poate rezista la o presiune de 10 000 mm  coloana de apa. Cusaturile sunt  lipite.
 • Folia exterioara: confectionata din material usor din polyester, rezistent la razele UV. Peliculizat cu poliuretan, astfel poate rezista la  4 000 mm coloana de apa si  isi mentine flexibilitatea, chiar si in conditii de temperatura extrem de scazuta.
 • Bucle si cusaturi: cusaturile si buclele sunt sigilate cu o banda speciala. Buclele sunt prinse pe cusaturile sigilate anterior.
 • Stratul de silicon :acoperirea materialului cu un strat din silicon este calea cea mai eficace, pentru prevenirea penetrarii apei. Aceasta trasatura pana acum a fost regasita doar la corturile foarte scumpe. Pelicula de silicon asigura rezistenta la apa a foliei exterioare  perioada de timp  nelimitata. Combinatia stratului de silicon, cu ungerea  de poliuretan utilizat pana acum,  si cusaturile  sigilate  garanteaza impermeabilitatea totala a foliei exterioare.
 • Ancorarea: experienta a dovedit, ca ancorarea partii de jos a foliei exterioare  nu este de ajuns, astfel folia se prinde si de armatura cu cleme ITW Nexus de calitate superioara.  Aceste cleme  ajuta la tensionarea foliei exterioare. Pervazut cu  un set de cuie ascutite. Orificiile pentru ancorare sunt intarite.
 • Fermoarul  dublu sens este prevazut cu aparator impotriva murdariei, apei,  sau a inghetului.
 • Numar bete/puncte de intersectie: 2/1
 • Cuie cort: 13 buc/0.21 kg
 • 2 intrari
 • 2 antree
 • Dimensiuni impachetat: 45x15 cm

 

Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
 • Caracteristici
 • Review-uri
Persoane 3
Rezistenta la apa folie exterioara 4000 mm H2O, UV protection
Rezistenta la apa podea 10000 mm H2O
Material exterior Nailon RipStop, uns cu PU, siliconizat, protectie UV
Greutate 2850 g
Bete Aluminiu
Intrari 2
Poate te intereseaza si ...