product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
MSR Filtru apa MSR MiniWorks EX Filtru apa MSR MiniWorks EX Filtreaza particule de praf, namol si distruge in proportie de 99.99% bacterii, ciuperci si protozoare precum giardia sau criptospordia. Cartusul filtrant realizat din ceramica garanteaza protectie chiar si dupa mai multi ani. Miezul sau realizat din carbon elimina mirosurile si gustul neplacut datorat unor substante chimice precum iod, clor, poluanti industriali sau pesticide. Cu un cartus filtrant puteti trata pina la 2000 de litri. Indicatorul aflat pe acesta precizeaza cind trebuie schimbat. Noul brevet AirSpring Accumulator mareste cu pina la 25% viteza de filtrare fata de modelele precedente. Prin pompare puteti filtra 1 litru de apa in aproximativ un minut. Compatibil si cu bidoanele Nalgene. Kitul include: filtrul MiniWorks EX, sac de transport, furtun, pluta pentru furtun, burete pentru spalat, manual de utilizare. ATENTIE: Acest filtru se utilizeaza exclusiv in afara (outdoor) si nu este destinat utilizarii in casa (la robinet, etc.) 950 $525 Alpin Expe Nou momentan indisponibil
toate categoriile

Filtru apa MSR MiniWorks EX

Cod produs: 56425
Alte produse marca
MSR
MSR

Filtreaza particule de praf, namol si distruge in proportie de 99.99% bacterii, ciuperci si protozoare precum giardia sau criptospordia.

Cartusul filtrant realizat din ceramica garanteaza protectie chiar si dupa mai multi ani. Miezul sau realizat din carbon elimina mirosurile si gustul neplacut datorat unor substante chimice precum iod, clor, poluanti industriali sau pesticide. Cu un cartus filtrant puteti trata pina la 2000 de litri.

Indicatorul aflat pe acesta precizeaza cind trebuie schimbat. Noul brevet AirSpring Accumulator mareste cu pina la 25% viteza de filtrare fata de modelele precedente. Prin pompare puteti filtra 1 litru de apa in aproximativ un minut. Compatibil si cu bidoanele Nalgene.

Kitul include: filtrul MiniWorks EX, sac de transport, furtun, pluta pentru furtun, burete pentru spalat, manual de utilizare.

ATENTIE: Acest filtru se utilizeaza exclusiv in afara (outdoor) si nu este destinat utilizarii in casa (la robinet, etc.)

Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
525,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Video
Greutate 456 g
Tip Filtru apa
Poate te intereseaza si ...