Reduceri!

Filtru apa MSR Thru-Link

Cod produs: 13236

375,00 lei

Momentan indisponibilEAN: 40818132364

Momentan indisponibil

Descriere

Filtru apa MSR Thru-Link – este cea mai simplă soluție pentru a beneficia oricând de apă curată pe traseu. Filtrul se atașează la un sistem de hidratare și filtrează apa atunci când utilizatorul o soarbe prin furtunul rezervorului. Proiectat pentru a asigura un debit generos, filtrul este compatibil cu orice sistem de hidratare, in special BigZip Evo. Folosește pentru filtrare atât filtru textil cât și filtru cu cărbune activ, pentru o apă sigură, curată și fără gust.

Caracteristici filtru apa MSR Thru-Link:
Două tipuri de filtrare: Filtrul textil asigură eliminarea patogenilor și a microorganismelor, în timp ce filtrul cu cărbune activ reduce cantitatea de substanțe chimice și elimină gustul și mirosul apei.
Debit optim: Filtrarea se face foarte rapid, e suficient sa sorbi din sistemul de hidratare și vei beneficia de un debit generos de apă curată și sigură pentru consum
Eficient împotriva: Bacterii (99,9999%), protozoare (99.9%), particule (murdărie, microplastic). Întrunește standardele americane privind apa potabilă și protocoalele pentru eliminarea bacteriilor si protozoarelor din apă
Filtrare 1.5 litri / minut
Conectare rapidă: Compatibil cu orice sistem de hidratare cu rezervor, in special cu sistemele BigZip Evo (sistemul de hidratare nu este inclus)

Testat: este utilizat de armata americană de mai bine de 10 ani

Specificații

Greutate

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru apa MSR Thru-Link”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *