product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Platypus Platypus Softbottle PushPull Cap 0.5 L Platypus Softbottle PushPull Cap 0.5 L Sticla pliabila Platypus SoftBottle PushPull Cap 0.5 L - Nu exista sticla mai curata, mai ecologica si mai flexibila decat Platypus SoftBottle. Fiecare varianta vine cu garantia Clean-Taste si este fabricata fara BPA. SoftBottle este ecologic, de asemenea, pentru ca este ultra-reutilizabil, usor, si utilizeaza mai putina energie si materiale.In concluzie, SoftBottle este definitia flexibilitatii. Incape intr-un suport de pahar, un buzunar rotund, un buzunar plat, sau orice mana. Cand este gol, se ruleaza si se se poate baga oriunde din pricina dimensiunilor infirme. Plus, cantareste cu 80% mai putin decat sticlele traditionale de hidratare. 9207 $37 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Platypus Softbottle PushPull Cap 0.5 L

Cod produs: 6879
Alte produse marca
Platypus
Platypus
Sticla pliabila Platypus SoftBottle PushPull Cap 0.5 L - Nu exista sticla mai curata, mai ecologica si mai flexibila decat Platypus SoftBottle. Fiecare varianta vine cu garantia Clean-Taste si este fabricata fara BPA. SoftBottle este ecologic, de asemenea, pentru ca este ultra-reutilizabil, usor, si utilizeaza mai putina energie si materiale.

In concluzie, SoftBottle este definitia flexibilitatii. Incape intr-un suport de pahar, un buzunar rotund, un buzunar plat, sau orice mana. Cand este gol, se ruleaza si se se poate baga oriunde din pricina dimensiunilor infirme. Plus, cantareste cu 80% mai putin decat sticlele traditionale de hidratare.
Disponibilitate: momentan indisponibil
37,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Tip Sticla pliabila