Sistem hidratare Deuter Streamer 2 L

Cod produs: 3960121

189,00 lei

Momentan indisponibilEAN: 4046051119397

Momentan indisponibil

Descriere

Sistem hidratare Deuter Streamer 2 L, dotat cu o tehnologie competenta in domeniu.

Detalii:

    Rezervor Taste-Free: are o membrana speciala cu suprafata interna la fel de fin ca si sticla si care pastreaza apa proaspata, fara sa ii altereze gustul, timp de zile sau chiar saptamani. Lichidul nu va avea gust de plastic. Datorita proprietatilor speciale moleculare ale rezervorului, sistemul este extrem de igienic si usor de pastrat curat.

    Tubul Taste-Free:
tubul special co-extrudat are o suprafata interioara fina ca si sticla, fara gust.

    Valva Helix: Streamer are o valva din silicon care asigura un debit mare la inghitire. Nu exista nici un fel de risc de scurgeri si se inchide automat. Noua valva pentru mustiuc este protejata complet impotriva scurgerilor si are un robinet pentru oprirea fluxului apei. Robinetul se deschide printr-o simpla rasucire. Cu o usoara presiune, se activeaza deschiderea care ofera, indiferent de pozitia in gura a mustiucului, un flux cu un debit agreabil de lichid. Valva Helix se poate demonta integral pentru facilitarea curatarii ei.

    Protectie suplimentara: un capac mic acopera mustiucul pentru a preveni murdarirea acestuia pe parcursul transportului. Rucsacii Deuter sunt special conceputi pentru a fi completati cu sistemul de hidratare de la Deuter.

    Streamer Clip: are o deschidere pe toata lațimea pentru o mai usoara umplere si curatare. Clipsul este glisant si foarte usor de folosit. De asemenea este protejat complet contra oricarei scurgeri.

Specificații

Culoare

Dimensiuni

Greutate

Material

Tip

Volum

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem hidratare Deuter Streamer 2 L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *