product

Reduceri de iarna pana la -61% Imbracaminte Incaltaminte Sporturi de iarna Rucsacuri Saci de dormit cu puf
Care Plus Solutie purificare apa Care Plus Hadex Solutie purificare apa Care Plus Hadex Solutie purificare apa Care Plus Hadex pentru apa potabila, pe baza de clor. Aceasta solutie de purificare a fost creata pentru a fi utilizata in zone unde calitatea apei potabile nu este corespunzatoare din punct de vedere bacteriologic. Puteti utiliza dezinfectantul Hadex pentru apa de la robinet, izvor sau fantana.Utilizare: 5 picaturi/1 litru apaTimp de asteptare pana la consumare: minim 30 minuteUtilizati numai in apa curata.Volum: 30 mlNu utilizati dezinfectantul impreuna cu alte solutii de purificare, se pot elibera gaze nocive, cauzand iritatii la ochi sau piele. 10401 $46 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Solutie purificare apa Care Plus Hadex

Cod produs: 34130
Alte produse marca
Care Plus
Care Plus
Solutie purificare apa Care Plus Hadex pentru apa potabila, pe baza de clor. Aceasta solutie de purificare a fost creata pentru a fi utilizata in zone unde calitatea apei potabile nu este corespunzatoare din punct de vedere bacteriologic. Puteti utiliza dezinfectantul Hadex pentru apa de la robinet, izvor sau fantana.

Utilizare: 5 picaturi/1 litru apa
Timp de asteptare pana la consumare: minim 30 minute
Utilizati numai in apa curata.
Volum: 30 ml
Nu utilizati dezinfectantul impreuna cu alte solutii de purificare, se pot elibera gaze nocive, cauzand iritatii la ochi sau piele.
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 50 g
Dimensiuni 35x 35x 98 mm
Volum 30 ml
Tip Purificator apa
Poate te intereseaza si ...