product

Beal Lanterna frontala Beal FF190 Lanterna frontala Beal FF190 Frontala Beal FF190 este extrem de puternica dotata cu un reflector secundar, la fel de puternic ca si reflectorul principal, ce genereaza o raza periferica. Raza extrem de larga limiteaza oboseala ochilor, prin lumina extinsa ce elimina intunericul.1. LED-ul principal de tip Focus:Acest LED este puternic, cu un reflector central ce genereaza o raza puternica si indepartata.Modul Maxim: Raza generata este foarte precisa, de 150m, cu o putere de 190 lumeni si autonomie de 4,5 ore.Modul Mediu: Putere de 87 lumeni cu o autonomie de 8,5 de ore si o raza de 70m. Acest mod este un bun compromis intre consumul energetic si puterea generata.Modul Economic: Putere de 5 lumeni cu o autonomie de 130 de ore si o raza de 14m. Modul Flash: Pentru a atrage atentia.2. LED-ul secundar de tip Flood:Contine un LED puternic, sustinut de un relector mare pentru luminare lata.Modul Maxim: Putere de 170 lumeni cu o autonomie de 4,5 de ore si o raza de 14,5m.Modul Economic: Putere de 72 lumeni cu o autonomie de 10,5 de ore si o raza de 11m. Banda elastica se muleaza dupa forma capului, multumita conceptului Ergo-Fit.Bateriile se pot schimba foarte usor multumita conceptului Speed-Shift.Rezistenta extraordinara la apa: IPX7(30 de minute la o adancime de 1m).Este ideala pentru explorari, operatiuni de salvare, orientare, speologie, trekking pe distante mari, curse de orientare etc.Greutate: 128 grame + 48 grame bateriile.Bateriile sunt incluse. 3707 $199 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Lanterna frontala Beal FF190

Cod produs: BEFF190.BK
Alte produse marca
Beal
Beal
Frontala Beal FF190 este extrem de puternica dotata cu un reflector secundar, la fel de puternic ca si reflectorul principal, ce genereaza o raza periferica. Raza extrem de larga limiteaza oboseala ochilor, prin lumina extinsa ce elimina intunericul.

1. LED-ul principal de tip Focus:

Acest LED este puternic, cu un reflector central ce genereaza o raza puternica si indepartata.
Modul Maxim: Raza generata este foarte precisa, de 150m, cu o putere de 190 lumeni si autonomie de 4,5 ore.
Modul Mediu: Putere de 87 lumeni cu o autonomie de 8,5 de ore si o raza de 70m. Acest mod este un bun compromis intre consumul energetic si puterea generata.
Modul Economic: Putere de 5 lumeni cu o autonomie de 130 de ore si o raza de 14m.
Modul Flash: Pentru a atrage atentia.


2. LED-ul secundar de tip Flood:

Contine un LED puternic, sustinut de un relector mare pentru luminare lata.
Modul Maxim: Putere de 170 lumeni cu o autonomie de 4,5 de ore si o raza de 14,5m.
Modul Economic: Putere de 72 lumeni cu o autonomie de 10,5 de ore si o raza de 11m.

Banda elastica se muleaza dupa forma capului, multumita conceptului Ergo-Fit.

Bateriile se pot schimba foarte usor multumita conceptului Speed-Shift.

Rezistenta extraordinara la apa: IPX7(30 de minute la o adancime de 1m).

Este ideala pentru explorari, operatiuni de salvare, orientare, speologie, trekking pe distante mari, curse de orientare etc.

Greutate: 128 grame + 48 grame bateriile.

Bateriile sunt incluse.
Clic aici
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Video
Lungimea fasciculului luminos 150 m
Rezistenta la apa - conform standardului IPX-7
Greutate 176 g
Putere (lumeni) 190 lumeni
Autonomie 4-5 h