product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Black Diamond Lanterna frontala Black Diamond Cosmo 225 Lanterna frontala Black Diamond Cosmo 225 Lanterna frontala Black Diamond Cosmo 225 cu un fascicul de 225 lumeni si un corp mai usor, mai mic, mai compact, impermeabil, cu o interfata de utilizare actualizata, se poate ocupa de orice lucru de la tura cu bicicleta de seara pana la turele de weekend la munte.Corpul nou, compact al frontalei Cosmo este mai ergonomic, cu un profil inferior pentru echilibru imbunatatit, iar interfata actualizata a utilizatorului include un al doilea comutator pentru selectarea usoara a lentilelor.Caracteristici:Red Night Vision are moduri de diminuare si stroboscop si se activeaza fara a trece prin modul alb.Compacta, low-porfile, cu 3 baterii AAA(incluse)Setarile includ modurile de proximitate si distanta, diminuarea, stroboscop, modul de vizionare cu lumina rosie si modul de blocare.Rezistenta la apa IPX 8: pentru a functiona la cel putin 1,1 metri sub apt timp de 30 de minute. Daca este scufundata, apa poate intra in compartimentul bateriei și va functiona in continuare. Este recomandat sa fie complet uscata dupa folosirea in conditii umede.Lumeni: 225 High/ 160 Medium/ 6 LowDistanta de iluminare: 72 m High/ 50 m Medium/ 8 m LowDurata maxima de iluminare: 6 H High/ 17 H Medium/ 200 H Low 11839 $81 Alpin Expe Nou stoc limitat
toate categoriile

Lanterna frontala Black Diamond Cosmo 225

Cod produs: BD6206421001ALL1
Alte produse marca
Black Diamond
Black Diamond
Lanterna frontala Black Diamond Cosmo 225 cu un fascicul de 225 lumeni si un corp mai usor, mai mic, mai compact, impermeabil, cu o interfata de utilizare actualizata, se poate ocupa de orice lucru de la tura cu bicicleta de seara pana la turele de weekend la munte.
Corpul nou, compact al frontalei Cosmo este mai ergonomic, cu un profil inferior pentru echilibru imbunatatit, iar interfata actualizata a utilizatorului include un al doilea comutator pentru selectarea usoara a lentilelor.

Caracteristici:

  • Red Night Vision are moduri de diminuare si stroboscop si se activeaza fara a trece prin modul alb.
  • Compacta, low-porfile, cu 3 baterii AAA(incluse)
  • Setarile includ modurile de proximitate si distanta, diminuarea, stroboscop, modul de vizionare cu lumina rosie si modul de blocare.
  • Rezistenta la apa IPX 8: pentru a functiona la cel putin 1,1 metri sub apt timp de 30 de minute. Daca este scufundata, apa poate intra in compartimentul bateriei și va functiona in continuare. Este recomandat sa fie complet uscata dupa folosirea in conditii umede.
  • Lumeni: 225 High/ 160 Medium/ 6 Low
  • Distanta de iluminare: 72 m High/ 50 m Medium/ 8 m Low
  • Durata maxima de iluminare: 6 H High/ 17 H Medium/ 200 H Low
Clic aici
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Video
Rezistenta la apa - conform standardului IPX-8
Greutate 83 g
Baterii 3 AAA
Putere (lumeni) 225
Tip Lanterne frontale