Descriere
Mancare expeditie Trek N Eat Paste cu sos bolognese de soia – Mancare vegetariana, pe baza de paste cu sos bolognese de soia.
Ingrediente:
Paste 50%, faina din grau durum, oua, sare, 17 % rosii, 15 % proteina de soia, zahar, condimente, ceapa, sare de masa, matodextrina, grasimi vegetale, amidon, amidon modificat, condimente, verdeata, extract de drojdie de bere, pasta de rosii.
Alergeni:
Oua, gluten, soia.
Mod de preparare:
Umpleti punga cu apa fierbinte pana la linia maxima de umplere (590 ml) desenata pe pachet si agitati bine.Lasati-o asa timp de 10 minute.
Calorii: 339 g/100 g
Proteine: 18.8 g/100 g
Carbohidrati: 57.5 g/100 g
Grasimi: 2.6 g/100 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.