Descriere
Mancare expeditie Trek N Eat Risotto cu legume si soia – Fasole, salata, soia si praz, amestecul ideal pentru vegetarieni datorita continutului ridicat de proteine.
Ingrediente:
40 % orez, 12 % legume in diferite cantitati (telina, praz, cartofi, ceapa), grasimi vegetale, 8 % proteina concentrata din soia (cu extract de malt prajit), amidon, lactoza, smantana, sare de masa, faina de grau, arome, proteina din lapte, zahar, drojdie, condimente, extract de drojdie, piper dulce si concentrat de ulei, caramel, agent de aciditate (acid citric), glucoza, maltodextrin, agent de crestere (acid salicilic).
Alergeni:
Gluten, lactoza, lapte, telina, soia.
Mod de preparare:.
Umpleti punga pana la linia de maxim (380 ml) cu apa fiarta si agitati bine. Lasati apoi 10 minute dupa care consumati.
Calorii: 622 kcal/100 g
Carbohidrati: 54 g/100 g
Continut: 160 g
Grasimi: 12 g/100 g
Gluten: +
Lactoza: +
Proteine: 14 g/100 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.