Reduceri!

Husa harta Easy Camp Map Holder

Prețul inițial a fost: 29,00 lei.Prețul curent este: 25,00 lei.

În stocEAN: 5709388032720

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Husa harta Easy Camp Map Holder este concepută pentru a oferi exploratorilor un acces facil și sigur la hărțile lor în timpul drumețiilor sau activităților în aer liber. Caracteristicile acestei huse includ:

– Închidere cu cârlig și buclă în partea de jos: Oferă o metodă sigură și ușor de utilizat pentru a păstra harta protejată, asigurându-se că nu alunecă sau se pierde.
– Șnur pentru purtat: Permite purtarea confortabilă și accesul rapid la suportul pentru hartă, fiind ideal pentru navigație în timp real.
– Vizibilitate clară: Materialul transparent permite vizualizarea detaliilor hărții fără a fi nevoie să o scoți din suport, protejând-o în același timp de factorii externi.
– Dimensiunea vizualizării hărții: 25 x 25 cm, oferind suficient spațiu pentru a vedea clar și detaliat segmente importante ale hărții.
– Rezistentă la apă: Protejează hărțile de umezeală și ploaie, făcând acest suport ideal pentru utilizare în condiții meteorologice variabile.

Dimensiune: 27 x 32 cm (LxL)
Greutate: 68 g

Acest suport pentru hartă de la Easy Camp este un accesoriu esențial pentru orice aventurier care dorește să își mențină hărțile în siguranță și ușor accesibile, indiferent de condițiile exterioare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Husa harta Easy Camp Map Holder”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *