product

Julbo Ochelari Julbo Dirt Zebra 2>4 Ochelari Julbo Dirt Zebra 2>4 Ochelari foarte confortabili,si cu o serie de caracteristici functionale, pentru o oferi protectie optima dar in acelasi timp un design atragator. NU ESTE RECOMANDAT PENTRU CONDUCEREA AUTOVEHICULELOR (SOFAT). Proiectat pentru: ciclism, calatorii, plimbari. Poate fi folosit si pentru: escalada, catarare la panou, activitati urbane.Detalii:lentile largi si rame curbate pentru vizibilitate maxima.detalii rezistente la socuri.se potriveste cu orice tip de casca. Lentile: Zebra tratate impotriva aburirii, cu capacitate de a trece treptat de la categoria 2 pana la 4 (lumina va patrunde in proportie de 7% la categoria 4 si pana la 43% la categoria 2); culoarea lentilelor accentueaza formele de relief. 1277 $355 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Ochelari Julbo Dirt Zebra 2>4

Cod produs: 2846
Alte produse marca
Julbo
Julbo
Ochelari foarte confortabili,  cu o serie de caracteristici functionale, pentru o oferi protectie optima dar in acelasi timp un design atragator.

NU ESTE RECOMANDAT PENTRU CONDUCEREA AUTOVEHICULELOR (SOFAT).

Proiectat pentru: ciclism, calatorii, plimbari.

Poate fi folosit si pentru: escalada, catarare la panou, activitati urbane.

Detalii:

  • lentile largi si rame curbate pentru vizibilitate maxima.
  • detalii rezistente la socuri.
  • se potriveste cu orice tip de casca.

Lentile: Zebra tratate impotriva aburirii, cu capacitate de a trece treptat de la categoria 2 pana la 4 (lumina va patrunde in proportie de 7% la categoria 4 si pana la 43% la categoria 2); culoarea lentilelor accentueaza formele de relief.

Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
355,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Documente atasate
Activitate Alergare si ciclism
Grad protectie 2>4
Polarizati Nu
Lentile Policarbonat