product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Julbo Ochelari Julbo Monterosa Cameleon 2>4 Ochelari Julbo Monterosa Cameleon 2>4 Ochelari creati special pentru zonele alpine insa pot fi folositi la fel de bine si in zonele urbane. Design feminin insotit de o serie de caracteristici menite sa asigure confort si protectie. NU ESTE RECOMANDAT PENTRU CONDUCEREA AUTOVEHICULELOR (SOFAT). Proiectat pentru: ture montane, alpinism clasic, expeditii. Poate fi folosit si pentru: calatorii, via ferrata, ciclism, plimbari, activitati urbane.Detalii:protectii laterale detasabile.lentile cu protectie ridicata.forma lentilelor este curbata.snur ajustabil.se livreaza cu carcasa de protectie. Lentile: Cameleon Polarizate cu capacitate de a trece treptat de la categoria 2 pana la 4 (lumina va patrunde in proportie de 7% la categoria 4 si pana la 51% la categoria 2); culoarea lentilelor accentueaza formele de relief. 4016 $419 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Ochelari Julbo Monterosa Cameleon 2>4

Cod produs: 3077
Alte produse marca
Julbo
Julbo
Ochelari creati special pentru zonele alpine insa pot fi folositi la fel de bine si in zonele urbane. Design feminin insotit de o serie de caracteristici menite sa asigure confort si protectie.

NU ESTE RECOMANDAT PENTRU CONDUCEREA AUTOVEHICULELOR (SOFAT).

Proiectat pentru: ture montane, alpinism clasic, expeditii.

Poate fi folosit si pentru: calatorii, via ferrata, ciclism, plimbari, activitati urbane.

Detalii:

  • protectii laterale detasabile.
  • lentile cu protectie ridicata.
  • forma lentilelor este curbata.
  • snur ajustabil.
  • se livreaza cu carcasa de protectie.

Lentile: Cameleon Polarizate cu capacitate de a trece treptat de la categoria 2 pana la 4 (lumina va patrunde in proportie de 7% la categoria 4 si pana la 51% la categoria 2); culoarea lentilelor accentueaza formele de relief.

Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Documente atasate
Activitate Outdoor
Grad Protectie 2>4
Polarizati Da
Lentile Policarbonat