product

Reduceri de iarna pana la -61% Imbracaminte Incaltaminte Sporturi de iarna Rucsacuri Saci de dormit cu puf
Adidas Ochelari soare Adidas Evil Eye Evo Polarizati Ochelari soare Adidas Evil Eye Evo Polarizati Ochelarii de soare Adidas Evil Eye Evo polarizati ofera o tehnologie superioara si un camp imens de vedere datorita design-ului lor foarte curbat, versiunea PRO oferind o parte detasabila care blocheaza transpiratia. Ramele permit schimbarea extrem de facila a lentilelor, care sunt dotate cu tehnologia LST, astfel se diminueaza stresul ochilor, se imbunatateste vederea, iar lumina este redusa la un nivel cat mai confortabil.Tehnologii:Wrap-around garanteaza un cadru de vedere maxim si va ofera o ajustare perfecta a ramei dupa curba fetei asigurandu-va o vedere periferica completa si acoperire completa a ochilor pentru un grad maxim de siguranta.Un sistem de blocare a sudorii care iti permite sa il atasezi si sa il indepartezi foarte repede si usor. Spuma de pe sistemul ''sweat blocker'' nu interfereaza cu sistemul de ventilatie al ochelarilor.Lentilele hidrofobe se mentin curate pentru o perioada mai lunga de timp prin respingerea picaturilor de apa, a sarii si a mudariei.ClimaCool - un sistem dinamic de ventilatie. Aerul este directionat in asa fel incat sa nu disturbe vederea si in acelasi timp sa previna aburirea lentilei.Un strat de spuma detasabil care protejeaza impotriva conditiilor dure, nefavorabile, avand o forma extrem de confortabila pentru fata.SPX e un cadru foarte usor si flexibil. Materialul ramei este de asemenea foarte usor, flexibil si garanteaza o fixare confortabila.Designul TRI.FIT al ramei ofera 3 nivele de reglare pe verticala pentru o potrivire optima a ochelarilor pe forma fetei. In plus sistemul TRI.FIT poate fi utilizat si pentru a compensa unghiul de incidenta a rezelor de lumina, eradicand astfel efectele de orbire provocate de soare.Sistemul Quick-release Hinge desprinde rapid bratele ochelarului atunci cand sunt aplicate socuri. Dupa impact, bratele se ataseaza foarte usor si rapid.Zonele flexibile ajusteaza cu precizie ochelarii pentru a se potrivi oricarei forme a capului.Sistemul de blocare este un mod foarte rapid si benefic pentru a schimba lentilele, de exemplu, atunci cand mainile tale sunt transpirate sau purtati o manusi pe maini. Cu doar cateva click-uri, lentila este schimbata. Tot ce trebuie sa faceti este sa inchideti ramele ochelarului si sa lisati logo-ul adidas de pe lentila. Ca sa securizati noua lentila trebuia doar sa deschideti bratele ochelarului si sa glisati inapoi pe lentila logo-ul adidas.Lentila LST Polarized, imbunatateste perceptia in toate conditiile de iluminare si elimina eficient undele de lumina reflectate de suprafetele stralucitoare si lucioase. Contrast imbunatatit comparativ cu lentilele polarizate normale. Previne reflexii cauzate de zapada, apa sau asfalt umed. Balanseaza trecerile rapide de la intuneric la lumina. 11419 $467 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Ochelari soare Adidas Evil Eye Evo Polarizati

Cod produs: A1940060550000
Alte produse marca
Adidas
Adidas
Ochelarii de soare Adidas Evil Eye Evo polarizati ofera o tehnologie superioara si un camp imens de vedere datorita design-ului lor foarte curbat, versiunea PRO oferind o parte detasabila care blocheaza transpiratia. Ramele permit schimbarea extrem de facila a lentilelor, care sunt dotate cu tehnologia LST, astfel se diminueaza stresul ochilor, se imbunatateste vederea, iar lumina este redusa la un nivel cat mai confortabil.

Tehnologii:

 • Wrap-around garanteaza un cadru de vedere maxim si va ofera o ajustare perfecta a ramei dupa curba fetei asigurandu-va o vedere periferica completa si acoperire completa a ochilor pentru un grad maxim de siguranta.
 • Un sistem de blocare a sudorii care iti permite sa il atasezi si sa il indepartezi foarte repede si usor. Spuma de pe sistemul ''sweat blocker'' nu interfereaza cu sistemul de ventilatie al ochelarilor.
 • Lentilele hidrofobe se mentin curate pentru o perioada mai lunga de timp prin respingerea picaturilor de apa, a sarii si a mudariei.
 • ClimaCool - un sistem dinamic de ventilatie. Aerul este directionat in asa fel incat sa nu disturbe vederea si in acelasi timp sa previna aburirea lentilei.
 • Un strat de spuma detasabil care protejeaza impotriva conditiilor dure, nefavorabile, avand o forma extrem de confortabila pentru fata.
 • SPX e un cadru foarte usor si flexibil. Materialul ramei este de asemenea foarte usor, flexibil si garanteaza o fixare confortabila.
 • Designul TRI.FIT al ramei ofera 3 nivele de reglare pe verticala pentru o potrivire optima a ochelarilor pe forma fetei. In plus sistemul TRI.FIT poate fi utilizat si pentru a compensa unghiul de incidenta a rezelor de lumina, eradicand astfel efectele de orbire provocate de soare.
 • Sistemul Quick-release Hinge desprinde rapid bratele ochelarului atunci cand sunt aplicate socuri. Dupa impact, bratele se ataseaza foarte usor si rapid.
 • Zonele flexibile ajusteaza cu precizie ochelarii pentru a se potrivi oricarei forme a capului.
 • Sistemul de blocare este un mod foarte rapid si benefic pentru a schimba lentilele, de exemplu, atunci cand mainile tale sunt transpirate sau purtati o manusi pe maini. Cu doar cateva click-uri, lentila este schimbata. Tot ce trebuie sa faceti este sa inchideti ramele ochelarului si sa lisati logo-ul adidas de pe lentila. Ca sa securizati noua lentila trebuia doar sa deschideti bratele ochelarului si sa glisati inapoi pe lentila logo-ul adidas.
 • Lentila LST Polarized, imbunatateste perceptia in toate conditiile de iluminare si elimina eficient undele de lumina reflectate de suprafetele stralucitoare si lucioase. Contrast imbunatatit comparativ cu lentilele polarizate normale. Previne reflexii cauzate de zapada, apa sau asfalt umed. Balanseaza trecerile rapide de la intuneric la lumina.
Clic aici
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
779,00 LEI
467,40 LEI
 • Caracteristici
 • Review-uri
Activitate Outdoor
Polarizati Da
Lentile LST Polarized