product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Zajo Saltea autogonflabila Zajo Hike 3.8 cm Saltea autogonflabila Zajo Hike 3.8 cm Saltea autogonflabila Zajo Hike 3.8 cm, potrivita pentru trekking, camping, si alte activitati outdoor. Fundul saltelei este antiderapant, pentru a nu aluneca.Pentru umflarea saltelei nu este nevoie să utilizaţi nici un fel de pompă de umflare, pompă de aer, etc. Evitaţi să lăsaţi salteaua umflată (cu valva închisă) într-un cort, în maşină sau în lumina directă a soarelui în zilele toride. Feriţi salteaua de flacăra deschisă, scântei, corpuri de încălzire, lămpi sau orice altă sursă de căldură. De asemenea protejaţi suprafaţa saltelei de apa puternic clorinată, de exemplu cea din piscină, etc. Selectaţi locul potrivit pentru aşezarea şi folosirea saltelei, pentru a preveni deteriorarea ori înţeparea şi spargerea acesteia. Aveţi grijă mai ales la pietrele ascuţite, pietricele, crengi, ace, conuri de pin, iarbă uscată şi alte obiecte ascuţite. În cazul perforării folosiţi lipiciul şi patch-urile incluse în conformitate cu manualul de utilizare. Depozitaţi salteaua în poziţie întinsă (de preferat pe o suprafaţă plană) cu supapa deschisă. Astfel umplutura de spumă îşi va menţine cel mai bine extensibilitatea, umiditatea colectată poate fi eliberată iar stratul impermeabil nu va fi afectat de umezeală, mucegai sau alte microorganisme. Caracteristici saltea autogonflabila Zajo Hike 3.8 cm:R-value: 3.5Greutate: 838 gMaterial: 100% Polyester 75DDimensiuni: 183 x 51 x 3.8 cmDimensiuni impachetata: 27 x 16 cmUmplutură: spuma poliuretan 16 kg/m2 12142 $249 Alpin Expe Nou momentan indisponibil
toate categoriile

Saltea autogonflabila Zajo Hike 3.8 cm

Cod produs: 40719
Alte produse marca
Zajo
Zajo
Saltea autogonflabila Zajo Hike 3.8 cm, potrivita pentru trekking, camping, si alte activitati outdoor. Fundul saltelei este antiderapant, pentru a nu aluneca.

Pentru umflarea saltelei nu este nevoie să utilizaţi nici un fel de pompă de umflare, pompă de aer, etc.

Evitaţi să lăsaţi salteaua umflată (cu valva închisă) într-un cort, în maşină sau în lumina directă a soarelui în zilele toride.

Feriţi salteaua de flacăra deschisă, scântei, corpuri de încălzire, lămpi sau orice altă sursă de căldură. De asemenea protejaţi suprafaţa saltelei de apa puternic clorinată, de exemplu cea din piscină, etc.

Selectaţi locul potrivit pentru aşezarea şi folosirea saltelei, pentru a preveni deteriorarea ori înţeparea şi spargerea acesteia. Aveţi grijă mai ales la pietrele ascuţite, pietricele, crengi, ace, conuri de pin, iarbă uscată şi alte obiecte ascuţite.

În cazul perforării folosiţi lipiciul şi patch-urile incluse în conformitate cu manualul de utilizare. Depozitaţi salteaua în poziţie întinsă (de preferat pe o suprafaţă plană) cu supapa deschisă. Astfel umplutura de spumă îşi va menţine cel mai bine extensibilitatea, umiditatea colectată poate fi eliberată iar stratul impermeabil nu va fi afectat de umezeală, mucegai sau alte microorganisme.

Caracteristici saltea autogonflabila Zajo Hike 3.8 cm:

R-value: 3.5
Greutate: 838 g
Material: 100% Polyester 75D
Dimensiuni: 183 x 51 x 3.8 cm
Dimensiuni impachetata: 27 x 16 cm
Umplutură: spuma poliuretan 16 kg/m2
Clic aici
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
Garantie: 2 ani
249,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Video
Greutate 838 g
Lungime 183 cm
Material 100% Polyester 75D
Dimensiuni 183 x 51 x 3.8 cm
Garantie 2 ani
R-value 3.5
Latime 51 cm
Grosime 3.8 cm
Dimensiuni impachetata 27 x 16 cm
Umplutura Spuma Poliuretan 16 kg/m2
Autogonflabila Da