Saltea gonflabila Sea To Summit Comfort Plus Regular

Cod produs: AMCPRAS

739,00 lei

Momentan indisponibil

Descriere

Saltea gonflabila Sea To Summit Comfort Plus Regular – aceasta este prezentata ca fiind cea mai confortabila saltea disponibila in acest moment, datorita tehnologiei stratului dublu de celule cu aer.
Detalii:
– cele 2 straturi de celule, de inalta tehnologie, pot fi umflate independent, pentru a oferi flexibilitate in stabilirea confortului. Stratul superior va fi umflat in functie de preferintele fiecaruia, iar cel inferior va fi umflat la capacitate maxima pentru a va proteja in cazul unui teren accidentat.
– celulele de aer Air Sprung Cells, iau forma corpului si ofera o dispersie a dispersie a presiunii pe toata suprafata saltelei, pentru un somn mai confortabil
– valva Multifunctionala ofera umflare/dezumflare rapida
– tratament antibacterian ULtra-Fresh la stratul de TPU, pentru a preveni mucegaiul in interiorul saltelei
– Include o pompa Airstream Pump, care este inclusa in sacul de compresie, ce ofera o umflare rapida
– sistem de prindere a pernelor Sea To Summit
– invelis usor, silentios si aderent din nylon 30/40D
– grosime: 6.3 cm
– indice valoric: 2
– greutate: 710 g
– dimensiuni: 183x55x6.3 cm
– dimensiuni impachetata: 11.5×18 cm
– are kit de reparatie inclus
Tehnologii:
Air Sprung Cells – Dual layer
Acesta foloseste 2 straturi independente, oferind atentie mai mare in a distribui greutatea corpului si forma acestuia, pe mai multe celule. Cele 2 straturi au fost concepute pentru o izolatie mai uniforma, suport si pentru confort maxim.
Daca va aflati pe un teren denivelat stratul inferior trebuie umflat foarte tare, pentru a crea o bariera. Stratul superior va fi umflat cu o presiune mai mica, folosind valva multifunctionala, pentru a echilibra cele 2 straturi si pentru a fi cat mai confortabil.
Inca un avantaj al acestei tehnologii consta in faptul ca daca se intampla ca unul dintre straturi sa fie intepat, tot va mai ramane un strat de rezerva.
Extrusion TPU lamination
Stratul laminator este aplicat printr-un proces unic in industria medicala si aeronautica. Laminare prin extrudare este mai rezistenta, consistenta si permite aplicarea prin metode proprii a stratului exterior. Este mult superior procedurii de laminare roll-to-roll, care este prezenta la majoritatea produselor de outdoor si care pot suferi probleme de delaminare. In stratul TPU a fost aplicat un tratament antibacterian pentru a preveni mucegaiul sau creștere fungică.

MultiFunction SI Valve

Valva Multifunctionala: atunci cand salteaua este dezumflata, aerul care iese nu mai poate intra, datorita valvei intr-un singur sens.
A fost construita valva cu un singur sens – atunci cand umfli salteaua, aerul nu mai iese, iar atunci cand o dezumfli, aerul pe care il scoti numai intra.

PillowLock System
Datorita acestei tehnologii, puteti prinde usor perna de saltea, cu ajutorul peticelor cu prindere rapida.

Specificații

Autogonflabila

Dimensiuni

Dimensiuni impachetata

Greutate

Grosime

Lungime

Material exterior

R value

Umplutura

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saltea gonflabila Sea To Summit Comfort Plus Regular”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *