product
Therm-a-rest Saltea gonflabila Therm-A-Rest Neoair XLite Large Saltea gonflabila Therm-A-Rest Neoair XLite Large Saltea gonflabila Therm-A-Rest Neoair XLite Large - Saltea calduroasa, confortabila, si extrem de usoara de 3 sezoane. Forma rotunjita elimina zonele pe care nu le poti utiliza la o saltea colturoasa. Husa si kitul de reparatie sunt incluse. Forma simplificata fac din Xlite o saltea foarte usoara si foarte usor de impachetat, oferind si comfortul necesar. Foarte usoara: Materiale de ultima generatie si un design econom fac din aceasta cea mai usoara saltea din seria Neoair - cu 15 % mai usoara decat primul model din serie.Calduroasa: Stratul reflectorizant recicleaza caldura corpului si creaza straturi duble de aer ce conserva caldurasi Comfortabila:si Patentul Triangular Core Matrix ofera o constructie stabilasi Ultra-Compacta: Materialele foarte subtiri ca si densitate fac din Xlite cea mai compacta saltea existenta. 4282 $895 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Saltea gonflabila Therm-A-Rest Neoair XLite Large

Cod produs: 6074
Alte produse marca
Therm-a-rest
Therm-a-rest

Saltea gonflabila Therm-A-Rest Neoair XLite Large - Saltea calduroasa, confortabila, si extrem de usoara de 3 sezoane. Forma rotunjita elimina zonele pe care nu le poti utiliza la o saltea colturoasa. Husa si kitul de reparatie sunt incluse. Forma simplificata fac din Xlite o saltea foarte usoara si foarte usor de impachetat, oferind si comfortul necesar.

  • Foarte usoara: Materiale de ultima generatie si un design econom fac din aceasta cea mai usoara saltea din seria Neoair - cu 15 % mai usoara decat primul model din serie.
  • Calduroasa: Stratul reflectorizant recicleaza caldura corpului si creaza straturi duble de aer ce conserva caldura 
  • Comfortabila:  Patentul Triangular Core Matrix ofera o constructie stabila 
  • Ultra-Compacta: Materialele foarte subtiri ca si densitate fac din Xlite cea mai compacta saltea existenta.
Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
895,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 460 g
Material 30d High Tenacity Nylon
Dimensiuni 63 x 196 cm
R-value 3.2
Grosime 6.3 cm
Dimensiuni impachetata 28 x 11 cm
Tara de origine SUA
Autogonflabila Da
Poate te intereseaza si ...