Reduceri!

Odorizant Grangers Odour Eliminator

55,00 lei

Momentan indisponibilEAN: 799756006335

Momentan indisponibil

Descriere

Odorizant Grangers Odour Eliminator – îndepărtează rapid și fiabil mirosul din toate tipurile de încălțăminte, mănuși, căști, saci de dormit și, bineînțeles, haine. Produsul elimină mirosul din toate materialele și este foarte delicat cu membranele respirabile GORE-TEX sau eVENT. Produsul este foarte delicat și este ecologic.

Când ești activ, nu doar hainele tale suferă, ci și încălțămintea și accesoriile tale. Indiferent de ceea ce vă place, fie că este vorba de mers pe jos, camping, ciclism, schi, box etc., va exista o parte din echipamentul dvs. pe care ți-ai dori mereu să il poți improspata. Ei bine, de aceea ai nevoie de acest odorizant.

Fie că este vorba despre interiorul pantofilor, căștii, sacului de dormit, mănușilor, suporturilor pentru tibie etc., odorizantul va lucra pentru a elimina acele mirosuri neplăcute. Acest neutralizator cu pulverizare este perfect pentru acele articole care nu se spală sau ca împrospătare pentru echipamentul de exterior între spălări.

Această sticlă este plină de lucruri puternice, dar blânde, ceea ce înseamnă că elimină mirosurile la sursă, mai degrabă decât să le mascheze cu parfumuri, dar este gentilă cu membranele respirabile și finisajele hidrofuge în același timp.
 
Cum se utilizează

•Dacă aplicați pe încălțăminte, îndepărtați branțurile înainte de pulverizare.
• Pulverizați produsul direct pe materialul pe care doriți să îl împrospătați.
•Lăsați să se usuce înainte de utilizare.

Specificații

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Odorizant Grangers Odour Eliminator”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *