product

Reduceri finale de sezon pana la 75% Ortovox Marmot Icebreaker Teva La Sportiva Northfinder Trimm DMM -
McNett Solutie impermeabilizare cort McNett Revivex 500 ml Solutie impermeabilizare cort McNett Revivex 500 ml Solutie de impermeabilizare pentru cort McNett Revivex de 500 ml pe baza de silicon. Ajuta la refacerea stratului hidrorepelent a corturilor, formand in acelasi timp o pelicula neaderenta, care protejeaza tesatura. O alta intrebuintare este lubrifierea fermoarelor, sistemului de inchidere a masinilor, legaturilor de schi, etc.Flacon cu pulverizatorStratul de silicon neaderent format, asigura o protectie ridicata importiva apeiNU se recomanda pentru articolele Gore-Tex sau alte tipuri de membrana respirabilePoate accentua usor culoarea unor tesaturi. Recomandam testarea produsului pe o portiune ascunsa inainte de a trata intreaga suprafata. 12139 $40 Alpin Expe Nou momentan indisponibil
toate categoriile

Solutie impermeabilizare cort McNett Revivex 500 ml

Cod produs: 6027
Alte produse marca
McNett
McNett
Solutie de impermeabilizare pentru cort McNett Revivex de 500 ml pe baza de silicon. Ajuta la refacerea stratului hidrorepelent a corturilor, formand in acelasi timp o pelicula neaderenta, care protejeaza tesatura. O alta intrebuintare este lubrifierea fermoarelor, sistemului de inchidere a masinilor, legaturilor de schi, etc.
  • Flacon cu pulverizator
  • Stratul de silicon neaderent format, asigura o protectie ridicata importiva apei
NU se recomanda pentru articolele Gore-Tex sau alte tipuri de membrana respirabile

Poate accentua usor culoarea unor tesaturi. Recomandam testarea produsului pe o portiune ascunsa inainte de a trata intreaga suprafata.
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
40,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Documente atasate
Tip Solutii intretinere
Volum 500 ml