product
Camp Lopata zapada Camp Rocket Lopata zapada Camp Rocket Lopata Camp Rocket din aluminiu 6061 T6, pliabila, cu maner telescopic in 2 segmente realizat din aluminiu, ce permite o extindere a lungimii de la 47 la 65 cm.Lama de 24x28 cm zimtata si axul telescopic garanteaza o performanta sporita, escavarea zapezii facandu-se cu usurinta si in cantitati mari. Prezenta unor zimti mai mici in partea superioara a lamei faciliteaza folosirea bocancului in cazul zapezii mai dure.Cele 4 gauri din lama permit folosirea ei ca ancora de zapada. 9505 $269 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Lopata zapada Camp Rocket

Cod produs: 0163
Alte produse marca
Camp
Camp
Lopata Camp Rocket din aluminiu 6061 T6, pliabila, cu maner telescopic in 2 segmente realizat din aluminiu, ce permite o extindere a lungimii de la 47 la 65 cm.

Lama de 24x28 cm zimtata si axul telescopic garanteaza o performanta sporita, escavarea zapezii facandu-se cu usurinta si in cantitati mari. Prezenta unor zimti mai mici in partea superioara a lamei faciliteaza folosirea bocancului in cazul zapezii mai dure.

Cele 4 gauri din lama permit folosirea ei ca ancora de zapada.

momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
269,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 650g
Material Aluminiu
Lungime 47-65 cm
Tip Lopeti zapada