product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Ortovox Lopata zapada Ortovox Professional Alu III Lopata zapada Ortovox Professional Alu III Lopata Ortovox Pro Alu III este cea mai performanta din seria Pro Alu. In aceasta ultima versiune a unei lopeti clasice, Ortovox a folosit cele mai inovative materiale disponibile si metode de fabricare de ultima generatie pentru a obtine cel mai bun raport intre greutate/rigiditate.Nervurile stabilizatoare si peretii laterali inalti ofera rigiditate lamei anodizate, in timp ce priza integrata in ax permite plierea ei cu usurinta. Cu noul sistem rapid de blocare, lama si axul telescopic pot fi impreunate cu o singura miscare. Noul maner T-Grip Pro este revolutionar. Poate fi folosit atat pentru cei dreptaci cat si pentru cei stangaci si usureaza folosirea. Cu o mana se prinde partea superioara, in forma de T, aceasta fiind ca o parghie ergonomica, in timp ce cu cealalta mana se prinde manerul imbracat in cauciuc. Compatibil cu Pocket Spike, pentru momentele cand ai nevoie si de un piolet. Material: -lama: aluminiu 5052 (calit), captusit cu pulbere -ax: aluminiu 6061 T6 (calit) 3788 $223 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Lopata zapada Ortovox Professional Alu III

Cod produs: 21203
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Lopata Ortovox Pro Alu III este cea mai performanta din seria Pro Alu. In aceasta ultima versiune a unei lopeti clasice, Ortovox a folosit cele mai inovative materiale disponibile si metode de fabricare de ultima generatie pentru a obtine cel mai bun raport intre greutate/rigiditate.

Nervurile stabilizatoare si peretii laterali inalti ofera rigiditate lamei anodizate, in timp ce priza integrata in ax permite plierea ei cu usurinta. Cu noul sistem rapid de blocare, lama si axul telescopic pot fi impreunate cu o singura miscare.
Noul maner T-Grip Pro este revolutionar. Poate fi folosit atat pentru cei dreptaci cat si pentru cei stangaci si usureaza folosirea.
Cu o mana se prinde partea superioara, in forma de T, aceasta fiind ca o parghie ergonomica, in timp ce cu cealalta mana se prinde manerul imbracat in cauciuc.

Compatibil cu Pocket Spike, pentru momentele cand ai nevoie si de un piolet.

Material:
-lama: aluminiu 5052 (calit), captusit cu pulbere
-ax: aluminiu 6061 T6 (calit)

Clic aici
stoc furnizor
279,00 LEI
223,20 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Video
Greutate 770 g
Lungime 84 (44) cm