product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
Ortovox Transceiver avalansa Ortovox 3+ Transceiver avalansa Ortovox 3+ Esti gasit mai usorTransceiverul 3+ este un dispozitiv cu 3 antene si cu o functie speciala ce iti mareste siguranta. Sistemul inteligent de recunoastere a pozitiei analizeaza pozitia antenelor si trece automat pe antena care transmite cel mai bine. Astfel nu mai exista asa zisa cea mai proasta pozitie. Gasesti mai rapidDisplay-ul circular iti permite sa te concentrezi asupra esentialului: distanta si pozitia relativa a victimei. Aliniati tot timpul dispozitivul la sageata. Sageata si valoarea distanteisi sunt afisate foarte evident, indrumandu-te in directia buna. Esti mai precis in cautari Displayul circular patentat iti arata instant daca te apropii de victima sau te departezi de ea. Cu valoarea distantei afisata exact poti determina foarte eficient distanta pana la victima, limitand astfel zona de cautare cu sonda de avalansa.Gasesti mai multe victimeTransceiverul 3+ iti permite sa ai o privire de ansamblu chiar si in cazul mai multor victime. Numarul de victime este afisat pe display. Imediat ce ai gasit prima victima, poti sa-i marchezi semnalul cu ajutorul butonului de marcaj (pin key). Victima va fi afisata pe ecran ca si marcata, putand astfel sa-ti continui cautarea.Elemente de siguranta:Tehnologia antenei inteligente iti mareste siguranta. Separarea semnalului cu functia de marcare. Utilizare foarte usoara datorita: elemtelor de control foarte clare, afisare exacta si in timp real cu sageti de directionare si display circular. Carcasa cauciucata pentru protectie si ergonomie. Display iluminat pentru cautari nocturne. Comutare automata pe modul de transmitere in cazul unei avalanse urmatoare. Acustica clara si optimizata. Posibilitate de updatare a softului.Specificatii tehnice:Functie receptie: digitalaNumar antene: 3Raza maxima / latime banda cautare (im m): 40 / silt;40Husa de transport si chinga incluseCumpatibil cu update pentru softMicroprocessor controlComutare automata in modul emitere in cazul unei avalanse secundareAfiseaza toate victimeleSemnale aduditive intuitiveSuport vizual la cautarea finaTehnologia Smart-Antenna ™ Monitorizare permanenta a transceiveruluiAuto-test la pornireFunctie de marcareDisplay iluminatReflector Recco incorporatPartner checkBaterii: 1AA Alkaline 1,5 VCapacitate de transmitere: 250 oreDimensiuni (in mm): 122 x 73 x 27Greutate (incl. bateriile si husa): 210gGarantie: 5 ani daca se inregistreaza dispozitivul pe site-ul Ortovox 2050 $1.219 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Transceiver avalansa Ortovox 3+

Cod produs: 11370
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Esti gasit mai usor
Transceiverul 3+ este un dispozitiv cu 3 antene si cu o functie speciala ce iti mareste siguranta. Sistemul inteligent de recunoastere a pozitiei analizeaza pozitia antenelor si trece automat pe antena care transmite cel mai bine. Astfel nu mai exista asa zisa "cea mai proasta pozitie".

Gasesti mai rapid
Display-ul circular iti permite sa te concentrezi asupra esentialului: distanta si pozitia relativa a victimei. Aliniati tot timpul dispozitivul la sageata. Sageata si valoarea distantei  sunt afisate foarte evident, indrumandu-te in directia buna.

Esti mai precis in cautari
Displayul circular patentat iti arata instant daca te apropii de victima sau te departezi de ea. Cu valoarea distantei afisata exact poti determina foarte eficient distanta pana la victima, limitand astfel zona de cautare cu sonda de avalansa.

Gasesti mai multe victime
Transceiverul 3+ iti permite sa ai o privire de ansamblu chiar si in cazul mai multor victime. Numarul de victime este afisat pe display. Imediat ce ai gasit prima victima, poti sa-i marchezi semnalul cu ajutorul butonului de marcaj (pin key). Victima va fi afisata pe ecran ca si "marcata", putand astfel sa-ti continui cautarea.

Elemente de siguranta:
Tehnologia antenei inteligente iti mareste siguranta. Separarea semnalului cu functia de marcare. Utilizare foarte usoara datorita: elemtelor de control foarte clare, afisare exacta si in timp real cu sageti de directionare si display circular. Carcasa cauciucata pentru protectie si ergonomie. Display iluminat pentru cautari nocturne. Comutare automata pe modul de transmitere in cazul unei avalanse urmatoare. Acustica clara si optimizata. Posibilitate de updatare a softului.

Specificatii tehnice:

 • Functie receptie: digitala
 • Numar antene: 3
 • Raza maxima / latime banda cautare (im m): 40 / <40
 • Husa de transport si chinga incluse
 • Cumpatibil cu update pentru soft
 • Microprocessor control
 • Comutare automata in modul emitere in cazul unei avalanse secundare
 • Afiseaza toate victimele
 • Semnale aduditive intuitive
 • Suport vizual la cautarea fina
 • Tehnologia Smart-Antenna ™
 • Monitorizare permanenta a transceiverului
 • Auto-test la pornire
 • Functie de marcare
 • Display iluminat
 • Reflector Recco incorporat
 • Partner check
 • Baterii: 1AA Alkaline 1,5 V
 • Capacitate de transmitere: 250 ore
 • Dimensiuni (in mm): 122 x 73 x 27
 • Greutate (incl. bateriile si husa): 210g
 • Garantie: 5 ani daca se inregistreaza dispozitivul pe site-ul Ortovox

Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Disponibilitate: momentan indisponibil
1.219,00 LEI
 • Comentarii (3)
 • Video
Echipa Alpin Expe
2014-11-07 13:40:24 Salut, Intr-adevar era un bug care s-a remediat printr-un simplu update! Toti care au acest dispozitiv ni-l pot trimite prin curier la adresa din contact, iar noi ii vom face un update de soft gratuit!
Codru Hutuleac
2014-01-16 14:52:57 Salut Eu nu am ajuns sa testez produsul dar..atentie Ciprian....si alti proprietari. Faptul ca trece pe TX dupa 120 sec. nu este un feature!!! este un BUG. Este anuntata o campanie de recall la http://www.ortovox.com/3737--recall_campaign_3plus.html
Cipri Moruzan - www.mountainpro.ro
2011-03-01 13:17:33 Am facut testul de teren cu Ortovox 3+ si sint foarte multumit de rezultate. Are cateva caracteristici importante, intre care se numara modul de cautare fina care intra cand sint mai putin de 2 m pana la sursa semnalului, transmiterea semnalului catre antena cu cea mai mare eficienta, si la final dar poate cea mai importanta este trecerea automata pe transmisie dupa 120 sec. in cazul in care cel care cauta este surprins de o avalansa ulterioara. Design practic si fain. Un aparat intuitiv si usor de utilizat, pe care il recomand.

Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau*
Email*
Parerea ta despre produs
Comentariu*
Introduceti rezultatul adunarii din imagine*   
Campurile marcate cu asteric sunt obligatorii