product
TSL Targa de salvare TSL Franco Garda Targa de salvare TSL Franco Garda Targa este conceputa pentru toate tipurile de teren: montan, acvatic, canyoane, zapada, salvare cu elicopterul… Proiectata de catre specialistii francezi si italieni in salvarea montanasi targa FRANCO Garda este un instrument de incredere, usor de utilizatsi si cu performante extraordinare ce asigura succesul în salvare. Este realizata dintr-o structura usoara si durabila, cu articulatii realizate printr-un concept deosebit, patentat, si cu un sac pentru accidentat prevazut cu un sistem eficient de acces pentru interventiile medicale. Certificata de catre DGA pentru transportul cu elicopter fiind prima targa conceputa si careia i se poate atasa un sistem anti-rotire.Dotari standard: - Sac de accidentati - Chingi suspendare standard - 4 benzi de fixare externeTarga asigură o foarte bună protecție a accidentatului și este concepută săsi poată aluneca pe orice tip de teren. Este foarte usoara si are o rezistenta mare la impact si abraziune. Corpul targii poate fi recondiționatsi daca uzura devine prea avansata. Sistemul de articulatii permite plierea targii pentru transport sau depozitare, sau separarea principalelor componente pentru transport separat in 4 parți, 3 module de targa si un sac de accidentat . Montarea, demontarea targii se face foarte rapid printr-un mecanism deosebit de sigur. Sacul pentru accidentat este prevazut cu curele de fixare a capului, picioarelor, trupului , capacul este prevazut cu capace de acces rapid la accidentat pentru prim ajutor medical , precum si cu o locatie speciala pentru tubul de oxigen. 9266 $23.350 Alpin Expe Nou la comanda

Targa de salvare TSL Franco Garda

Cod produs:
Alte produse marca
TSL
TSL
Targa este conceputa pentru toate tipurile de teren: montan, acvatic, canyoane, zapada, salvare cu elicopterul…
Proiectata de catre specialistii francezi si italieni in salvarea montana  targa FRANCO Garda este un instrument de incredere, usor de utilizat  si cu performante extraordinare ce asigura succesul în salvare.

Este realizata dintr-o structura usoara si durabila, cu articulatii realizate printr-un concept deosebit, patentat, si cu un sac pentru accidentat prevazut cu un sistem eficient de acces pentru interventiile medicale.
Certificata de catre DGA pentru transportul cu elicopter fiind prima targa conceputa si careia i se poate atasa un sistem anti-rotire.

Dotari standard:
- Sac de accidentati
- Chingi suspendare standard
- 4 benzi de fixare externe

Targa asigură o foarte bună protecție a accidentatului și este concepută să  poată aluneca pe orice tip de teren.

Este foarte usoara si are o rezistenta mare la impact si abraziune.

Corpul targii poate fi recondiționat  daca uzura devine prea avansata.

Sistemul de articulatii permite plierea targii pentru transport sau depozitare, sau separarea principalelor componente pentru transport separat in 4 parți, 3 module de targa si un sac de accidentat . Montarea, demontarea targii se face foarte rapid printr-un mecanism deosebit de sigur.
Sacul pentru accidentat este prevazut cu curele de fixare a capului, picioarelor, trupului , capacul este prevazut cu capace de acces rapid la accidentat pentru prim ajutor medical , precum si cu o locatie speciala pentru tubul de oxigen.

Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
23.350,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Tip Targi / Hamuri Salvare
Greutate 13.400 g