product
TSL Targa de salvare TSL Piguillem Targa de salvare TSL Piguillem Simplitate, robustete si eficienta, targa Piguillem este conceputa special pentru actiunile de salvare fiind folosita cu succes de mai multi ani in salvarile montane, acvatice, cu elicopterul, etc. Targa este realizata dintr-un cadru pliabil din tuburi din otel, un sac prevazut cu ham de fixare a accidentatului ce permite transportarea victimei în orice pozitie. Targa este prevazuta cu un sistem standard de chingi pentru ridicarea in pozitie orizontala si manere de transport. Targa poate fi utilizata în salvarile cu elicopterul. 9265 $9.000 Alpin Expe Nou la comanda

Targa de salvare TSL Piguillem

Cod produs:
Alte produse marca
TSL
TSL
Simplitate, robustete si eficienta, targa Piguillem este conceputa special pentru actiunile de salvare fiind folosita cu succes de mai multi ani in salvarile montane, acvatice, cu elicopterul, etc.
Targa este realizata dintr-un cadru pliabil din tuburi din otel, un sac prevazut cu ham de fixare a accidentatului ce permite transportarea victimei în orice pozitie. Targa este prevazuta cu un sistem standard de chingi pentru ridicarea in pozitie orizontala si manere de transport.
Targa poate fi utilizata în salvarile cu elicopterul.
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Disponibilitate: la comanda
9.000,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Tip Targi / Hamuri Salvare
Greutate 14800 g
Dimensiuni 180 x 57 cm