feature

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei

Tencel

TENCEL este denumirea comerciala a unui tip de lyocell si prima fibra produsa din celuloza de masa lemnoasa, a carei functionalitate se bazeaza pe nanofibre.

TENCEL in sine reuneşste intr-un mod natural numeroasele si apreciatele proprietati ale altor fibre: este moale ca matasea, rezistent ca poliesterul, proaspat ca inul, cald ca lana si absorbant ca bumbacul. O fibra cu adevarat revolutionara. Eliminarea umiditatii este rezultatul nanotehnologiei. In timp ce fibrele sintetice nu au capacitatea de absorbtie a umiditatii, TENCEL poseda o capacitate extraordinara de eliminare a acesteia, asigurând conditii termice optime pentru piele.

Comparativ cu bumbacul, TENCEL absoarbe cu 50% mai multa umiditate si in functie de conditiile climatice , TENCEL absoarbe sau transmite umiditatea in modul cel mai rapid sau lent posibil.

Pielea ne protejeaza, regleaza temperatura corporala si mentine echilibrul hidric. TENCEL favorizeaza toate aceste functii ca o a doua piele. Placerea subiectiva depinde mult de capacitatea tesaturilor de a absorbi umiditatea, dincolo de structura superficiala a fibrelor. Suprafata fibrei de lana este foarte solzoasa in timp ce cea a bumbacului este bruta si neregulata. TENCEL din contra, prezinta o suprafata exceptional de neteda datorata rigiditatii reduse a fibrelor sale care garanteaza o senzatie de moliciune pe piele.

Structura neteda a fibrelor
Controlul temperaturii
Absenta iritatiilor cutanate
Adaptat pielii sensibile
O igiena complet naturala

In ce priveste igiena si controlul bacterian, TENCEL cu proprietatile sale naturale, ofera si ne garanteaza o sanatate optima a pielii. TENCEL combate eficient proliferarea bacteriana care este prevenita intr-un mod cat se poate de natural. Decisiv in acest sens este controlul umiditatii, aceasta fiind eliminata de piele si absorbita imediat in interiorul fibrelor. Prin urmare, pe suprafata pielii nu ramane nicio pelicula de umiditate pe care s-ar putea forma bacteriile.

Reduce dezvoltarea bacteriilor
Niciun reziduu de umiditate pe piele
Niciun adaos de substante chimice
Neiritant pentru piele

Produse care beneficiaza de aceasta tehnologie:

1 2
1 2