product
Ortovox Bluza Ortovox Merino Fleece Jacket 2018 Bluza Ortovox Merino Fleece Jacket 2018 Bluza Ortovox Merino Fleece Jacket are interiorul din lana merino 100%. Lana Merino, pe langa faptul ca nu are miros, are capacitatea de a pastra caldura chiar si atunci cand este uda. Exteriorul este o combinatie de polyester, lana merino si elastan. Lana merino este prelucrata deodata cu polyesterul de la suprafata si periata. Rezultatul este o bluza extrem de elastica, rezistenta si incredibil de respirabila.Acest model are o gama extrem de larga de utilizare. Combinatia materialelor il face foarte respirabil si implicit ideal pentru sport intens. Produsul are, de asemenea, un aspect unic si un control micro-climatic exceptional, care permite folosirea acestuia ca imbracaminte lejera.Gulerul este foarte fin si calduros, protejand gatul.Material: 69% poliester, 27% lana virgina (Merino), 4% elastanInterior: 100% lana virgina MerinoGreutate: 450 gGaura speciala pentru degetul mare, la maneciCroi ergonomic2 buzunare frontale, cu fermoarBuzunar cu fermoar la pieptGuler protectivMaterial stretch, rezistent, durabilFabricat in Europa, din lana merino tazmaniana 10568 $426 Alpin Expe Nou stoc limitat

Bluza Ortovox Merino Fleece Jacket 2018

Cod produs: 87003
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Bluza Ortovox Merino Fleece Jacket are interiorul din lana merino 100%. Lana Merino, pe langa faptul ca nu are miros, are capacitatea de a pastra caldura chiar si atunci cand este uda. Exteriorul este o combinatie de polyester, lana merino si elastan. Lana merino este prelucrata deodata cu polyesterul de la suprafata si periata. Rezultatul este o bluza extrem de elastica, rezistenta si incredibil de respirabila.

Acest model are o gama extrem de larga de utilizare. Combinatia materialelor il face foarte respirabil si implicit ideal pentru sport intens. Produsul are, de asemenea, un aspect unic si un control micro-climatic exceptional, care permite folosirea acestuia ca imbracaminte lejera.

Gulerul este foarte fin si calduros, protejand gatul.

Material: 69% poliester, 27% lana virgina (Merino), 4% elastan
Interior: 100% lana virgina Merino
Greutate: 450 g

Gaura speciala pentru degetul mare, la maneci
Croi ergonomic
2 buzunare frontale, cu fermoar
Buzunar cu fermoar la piept
Guler protectiv
Material stretch, rezistent, durabil
Fabricat in Europa, din lana merino tazmaniana
Clic aici
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Material 69 % polyester + 27 % lana virgina (MERINO) + 4 % elastan
Greutate 450 g
Poate te intereseaza si ...