product

Zajo Jacheta puf Zajo Moritz 2017 Jacheta puf Zajo Moritz 2017 Jacheta puf Zajo Moritz - deoarece puful nu isi mentine factorul termic cand se uda, jacheta Zajo Moritz contine o umplutura de material sintetic Primaloft si puf de gasca natural DOWNTEK, cu tratament pentru respingerea apei.Umplutura este mapata, Primaloft fiind folosit in zonele preponderent expuse la umezeala: gluga, tiv, guler, coate si subrate, iar puful este folosit in restul zonelor, pentru a pastra aportul termic al corpului ridicat. Puful creaza buzunare de aer in si intre structura fibrelor, care actioneaza ca si niste bariere, ce impiedica evacuarea aerului cald si intrarea aerului rece. Datorita CUIN 800 a pufului, buzunarele de aer sunt mai mari, captand mai mult aer cald si asigurand o izolatie termica mai mare.Jacheta Zajo Moritz vine cu propriul sac de compresie, pentru a o transporta/depozita cu usurinta.Gluga compatibila cu casca, cu umplutura de Primaloft iti va tine de cald la urechi in special. Doua buzunare frontale cu fermoar, doua buzunare interioare din plasa, si un buzunar interior cu fermoar te vor ajuta sa ai la tine produsele de zi cu zi: telefon, mp3 player, gps, manusi, caciula. Mansete elastice, tiv reglabil.Detalii:Umplutura de puf de gasca 800 CUIN, cu protectie impotriva apei + umplutura sintetica Primaloft Silver Insulation Hi-Loft, Primaloft Silver Insulation si Primaloft Insulation Eco Black.Jacheta construita din materiale usoare, iar puful va fi usor vizibil prin materialul de culoare deschisaProtectie DWR - materialul exterior respinge apaMaterial usor, cu capacitate de uscare rapida, respirabil, rezistent la vantCroi atletic regularCapacitate de compresie si stocare foarte buna - sac de compresie inclusManeca articulata, la nivelul cotuluiGluga cu izolatie, compatibila cu cascaMansete elasticeFermoar frontal YKK cu protectie interioara, si protectie a barbieiBuzunare cu fermoar, frontaleBuzunare de plasa, interioareBuzunar interior cu fermoarTiv inferior putin lungit, pentru protectieTiv reglabilUmplutura: DOWNTEK 100% puf de gasca – 800 CUIN + DWR + umplutura sintetica PrimaloftMaterial exterior: PERTEX Quantum 100% 20D Nailon + DWRMaterial interior: PERTEX Quantum 100% 20D Nailon + DWR 10640 $583 Alpin Expe Nou stoc limitat

Jacheta puf Zajo Moritz 2017

Cod produs: 30627
Alte produse marca
Zajo
Zajo
Jacheta puf Zajo Moritz - deoarece puful nu isi mentine factorul termic cand se uda, jacheta Zajo Moritz contine o umplutura de material sintetic Primaloft si puf de gasca natural DOWNTEK, cu tratament pentru respingerea apei.

Umplutura este mapata, Primaloft fiind folosit in zonele preponderent expuse la umezeala: gluga, tiv, guler, coate si subrate, iar puful este folosit in restul zonelor, pentru a pastra aportul termic al corpului ridicat.

Puful creaza buzunare de aer in si intre structura fibrelor, care actioneaza ca si niste bariere, ce impiedica evacuarea aerului cald si intrarea aerului rece. Datorita CUIN 800 a pufului, buzunarele de aer sunt mai mari, captand mai mult aer cald si asigurand o izolatie termica mai mare.

Jacheta Zajo Moritz vine cu propriul sac de compresie, pentru a o transporta/depozita cu usurinta.

Gluga compatibila cu casca, cu umplutura de Primaloft iti va tine de cald la urechi in special. Doua buzunare frontale cu fermoar, doua buzunare interioare din plasa, si un buzunar interior cu fermoar te vor ajuta sa ai la tine produsele de zi cu zi: telefon, mp3 player, gps, manusi, caciula. Mansete elastice, tiv reglabil.

Detalii:
Umplutura de puf de gasca 800 CUIN, cu protectie impotriva apei + umplutura sintetica Primaloft Silver Insulation Hi-Loft, Primaloft Silver Insulation si Primaloft Insulation Eco Black.
Jacheta construita din materiale usoare, iar puful va fi usor vizibil prin materialul de culoare deschisa
Protectie DWR - materialul exterior respinge apa
Material usor, cu capacitate de uscare rapida, respirabil, rezistent la vant
Croi atletic regular
Capacitate de compresie si stocare foarte buna - sac de compresie inclus
Maneca articulata, la nivelul cotului
Gluga cu izolatie, compatibila cu casca
Mansete elastice
Fermoar frontal YKK cu protectie interioara, si protectie a barbiei
Buzunare cu fermoar, frontale
Buzunare de plasa, interioare
Buzunar interior cu fermoar
Tiv inferior putin lungit, pentru protectie
Tiv reglabil
Umplutura: DOWNTEK 100% puf de gasca – 800 CUIN + DWR + umplutura sintetica Primaloft
Material exterior: PERTEX Quantum 100% 20D Nailon + DWR
Material interior: PERTEX Quantum 100% 20D Nailon + DWR
Clic aici
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Greutate 550 g
Material exterior PERTEX Quantum 100% 20D Nailon + DWR
Material interior PERTEX Quantum 100% 20D Nailon + DWR
Umplutura DOWNTEK 100% puf de gasca – 800 CUIN + DWR + umplutura sintetica Primaloft
Fermoar YKK
Tip umplutura Puf