product
Ortovox Jacheta ski Ortovox Merino Guardian Shell 2016-2017 Jacheta ski Ortovox Merino Guardian Shell 2016-2017 Lana Merino este simbolul confortului si functionalitatii. In cazul colectiei GUARDIAN SHELL, Ortovox a folosit pentru prima data cu succes fibra naturala Merino pe tot interiorul hainei.Comfortul MerinoPersoanele care practica freeride si schi de tura trebuie sa fie pregatite pentru a alterna perioade de transpiratii in timpul exercitiilor viguroase cu perioade de frig în timpul pauzelor. Materialele conventionale cu trei straturi isi ating limitele in aceste condiții, cauzand disconfort. Lana Merino, pe de altă parte, are un efect de egalizare și îmbunătățește functionalitatea membranei. Materialul poate stoca un volum mare de umiditate, fără a lasa impresia de umed, eliberând intr-un ritm lent umiditatea prin membrana pana spre exterior. Acest efect tampon face din Merino Guardian Shell una dintre colectiile de freeride cele mai confortabile și functionale de pe piată.La jacheta si pantaloni, a fost aplicat un strat Merino subțire de 130 gr/m², laminat cu membrana Toray Dermizax ®EV pe toata suprafaza interioara a hainei. Membrana izoleaza vantul si apa afara (coloana de apa de 26.000 mm), dar este extrem de respirabila (45.000 gr/m²/24h) și elastica (200 % întindere). În același timp, membrana este non-poroasa, fiind ușor de întreținut. Aceste caracteristici fac ca aceste articole de îmbrăcăminte sa fie companioni ideali pentru o zi de freeride.Jacheta și pantalonii lucrează împreună ca o echipă bine instruita.Cele doua articole sunt conectate între ele cu o protectie dubla contra zăpezii integrata in jacheta. Protectia de zăpadă poate fi utilizata în modul clasic (cu banda elastica siliconata și butonul triplu de fermoar), sau poate fi conectata la fermoarul protectiei de zapada a pantalonilor.Jacheta oferă ventilație blânda cu ajutorul fermoarelor de sub brate. Gluga este foarte larga, cu scopul de a o putea pune peste o casca. Acesta poate fi ușor ajustata cu mănuși sau chiar cu o singură mână doar. Numeroasele buzunare din interior și exteriorul jachetei oferă de spațiu de stocare a permiselor de schi, MP3 playere sau orice altceva. Toate benzile sunt reglabile (Velcro® sau elastic) și asigură o potrivire ergonomica.Material:58 % lână virgina(Merino) + 37 % Poliamidă + 5 % PolyurethanGreutate: 850 g 3797 $1.750 Alpin Expe Nou stoc limitat

Jacheta ski Ortovox Merino Guardian Shell 2016-2017

Cod produs: 70200
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Lana Merino este simbolul confortului si functionalitatii. In cazul colectiei GUARDIAN SHELL, Ortovox a folosit pentru prima data cu succes fibra naturala Merino pe tot interiorul hainei.

Comfortul Merino

Persoanele care practica freeride si schi de tura trebuie sa fie pregatite pentru a alterna perioade de transpiratii in timpul exercitiilor viguroase cu perioade de frig în timpul pauzelor. Materialele conventionale cu trei straturi isi ating limitele in aceste condiții, cauzand disconfort. Lana Merino, pe de altă parte, are un efect de egalizare și îmbunătățește functionalitatea membranei. Materialul poate stoca un volum mare de umiditate, fără a lasa impresia de umed, eliberând intr-un ritm lent umiditatea prin membrana pana spre exterior. Acest efect tampon face din Merino Guardian Shell una dintre colectiile de freeride cele mai confortabile și functionale de pe piată.

La jacheta si pantaloni, a fost aplicat un strat Merino subțire de 130 gr/m², laminat cu membrana Toray Dermizax ®EV pe toata suprafaza interioara a hainei. Membrana izoleaza vantul si apa afara (coloana de apa de 26.000 mm), dar este extrem de respirabila (45.000 gr/m²/24h) și elastica (200 % întindere). În același timp, membrana este non-poroasa, fiind ușor de întreținut. Aceste caracteristici fac ca aceste articole de îmbrăcăminte sa fie companioni ideali pentru o zi de freeride.

Jacheta și pantalonii lucrează împreună ca o echipă bine instruita.

Cele doua articole sunt conectate între ele cu o protectie dubla contra zăpezii integrata in jacheta. Protectia de zăpadă poate fi utilizata în modul clasic (cu banda elastica siliconata și butonul triplu de fermoar), sau poate fi conectata la fermoarul protectiei de zapada a pantalonilor.

Jacheta oferă ventilație blânda cu ajutorul fermoarelor de sub brate. Gluga este foarte larga, cu scopul de a o putea pune peste o casca. Acesta poate fi ușor ajustata cu mănuși sau chiar cu o singură mână doar. Numeroasele buzunare din interior și exteriorul jachetei oferă de spațiu de stocare a permiselor de schi, MP3 playere sau orice altceva. Toate benzile sunt reglabile (Velcro® sau elastic) și asigură o potrivire ergonomica.

Material:
58 % lână virgina(Merino) + 37 % Poliamidă + 5 % Polyurethan

Greutate: 850 g

Clic aici
Culoare: Happy Green Happy Green
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri (1)
  • Tehnologii
Greutate 850 g
Material 8 % lână virgina(Merino) + 37 % Poliamidă + 5 % Polyurethan
Impermeabilitate 26.000 mm/H2O
Membrana Toray Dermizax EV
Tip umplutura fara umplutura
Respirabilitate 45.000 gr/m²/24h
Poate te intereseaza si ...