product
Ortovox Bluza de corp Ortovox 185 Merino Mountain Bluza de corp Ortovox 185 Merino Mountain Bluza de corp Ortovox 185 Merino Mountain - primul strat de imbracaminte da tonul intregii sesiuni de freeride, acesta fiind cel care determina daca intregul sistem de imbracaminte va functiona cum este de asteptat.Fibra naturala din care este fabricata bluza de corp ortovox 185, lana merino, este foarte buna pentru fiecare anotimp al anului, dar este pur si simplu fantastica pentru sporturi de iarna atunci cand temperatura corpului fluctueaza intre transpiratie abundenta in timpul perioadelor de activitate si racire rapida atunci cand corpul este in repaus. Lana Merino are capacitatea unica de a absorbi volume mari de umiditate astfel incat senzatia de ud este practic inexistenta. Umiditatea este transportata in miezul fibrei si eliberata treptat, intr-un ritm lent. In acelasi timp, lana ajuta la reglarea temperaturii si previne mirosurile neplacute.Bluza de corp Ortovox 185 Merino Mountain are o greutate a materialului de 185 g/m², ceea ce o face extrem de versatila pe tot parcursul iernii.Material: 100 % lana virgina (Merino 185g/m²)Greutate: 201 gFibra de lana cu diametrul de 18 microniProdus naturalMaterial brut sustenabilBluza foarte respirabilaManagement excelent al temperaturiiLana merino previne mirosurile neplacute 10588 $359 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Bluza de corp Ortovox 185 Merino Mountain

Cod produs: 83033
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Bluza de corp Ortovox 185 Merino Mountain - primul strat de imbracaminte da tonul intregii sesiuni de freeride, acesta fiind cel care determina daca intregul sistem de imbracaminte va functiona cum este de asteptat.

Fibra naturala din care este fabricata bluza de corp ortovox 185, lana merino, este foarte buna pentru fiecare anotimp al anului, dar este pur si simplu fantastica pentru sporturi de iarna atunci cand temperatura corpului fluctueaza intre transpiratie abundenta in timpul perioadelor de activitate si racire rapida atunci cand corpul este in repaus. Lana Merino are capacitatea unica de a absorbi volume mari de umiditate astfel incat senzatia de ud este practic inexistenta. Umiditatea este transportata in miezul fibrei si eliberata treptat, intr-un ritm lent. In acelasi timp, lana ajuta la reglarea temperaturii si previne mirosurile neplacute.

Bluza de corp Ortovox 185 Merino Mountain are o greutate a materialului de 185 g/m², ceea ce o face extrem de versatila pe tot parcursul iernii.

Material: 100 % lana virgina (Merino 185g/m²)
Greutate: 201 g
Fibra de lana cu diametrul de 18 microni
Produs natural
Material brut sustenabil
Bluza foarte respirabila
Management excelent al temperaturii
Lana merino previne mirosurile neplacute
Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
359,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Greutate material 185 g/m2
Material 100 % lana virgina (Merino 185g/m²)
Greutate 201 g
Poate te intereseaza si ...