product

Ortovox Pantaloni de corp 3/4 Ortovox Merino 230 Competition 2016-2017 Pantaloni de corp 3/4 Ortovox Merino 230 Competition 2016-2017 Pantaloni de corp 3/4 Ortovox Merino 230 Competition - creati pentru performante atletice de top. Pentru a furniza cel mai bun ajutor posibil corpului, materialul are diferite grosimi pentru diferite parti ale corpului.Merino Competition este produsul pentru turele de primavara sau baselayer-ul pentru turele de iarna. Procentajul mic de nylon (17%) nu afecteaza buna functionare a lanii merino, dimpotriva, ofera o libertate mai mare de miscare si o senzatie mai fina la atingere. Pantalonii sunt creati fara cusaturi prin asa-zisul proces de tesere circular, doar in zona superioara fiind atasate partile prin cusaturi plate de neobservat. In mare parte este realizat din lana merino subtire de 190 g/m2. Insertii de mesh ce ajuta la respirabilitate sunt folosite in zonele de caldura, iar merino de 240 g/m2 este folosit in zonele cele mai sensibile.Unicitatea acestui produs a fost confirmata prin acordarea premiilor SkiAward la ISPO (Germania - Munchen) si Outdoor Industry Award la Outdoor (Germania - Friedrichshafen) 4535 $159 Alpin Expe Nou stoc limitat

Pantaloni de corp 3/4 Ortovox Merino 230 Competition 2016-2017

Cod produs: 85750
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Pantaloni de corp 3/4 Ortovox Merino 230 Competition - creati pentru performante atletice de top. Pentru a furniza cel mai bun ajutor posibil corpului, materialul are diferite grosimi pentru diferite parti ale corpului.

Merino Competition este produsul pentru turele de primavara sau baselayer-ul pentru turele de iarna. Procentajul mic de nylon (17%) nu afecteaza buna functionare a lanii merino, dimpotriva, ofera o libertate mai mare de miscare si o senzatie mai fina la atingere. Pantalonii sunt creati fara cusaturi prin asa-zisul proces de tesere circular, doar in zona superioara fiind atasate partile prin cusaturi plate de neobservat.

In mare parte este realizat din lana merino subtire de 190 g/m2. Insertii de mesh ce ajuta la respirabilitate sunt folosite in zonele de caldura, iar merino de 240 g/m2 este folosit in zonele cele mai sensibile.

Unicitatea acestui produs a fost confirmata prin acordarea premiilor SkiAward la ISPO (Germania - Munchen) si Outdoor Industry Award la Outdoor (Germania - Friedrichshafen)
Clic aici
Culoare: Happy Green Happy Green
Marime:
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Greutate material 190 g/m2 ; 240 g/m2
Spalare 40 grade
Material 80% lana merino, 17% nylon, 3% elastan
Poate te intereseaza si ...