product

Reduceri de iarna pana la -61% Imbracaminte Incaltaminte Sporturi de iarna Rucsacuri Saci de dormit cu puf
Ortovox Tricou de corp Ortovox Merino 230 Competition Tricou de corp Ortovox Merino 230 Competition Tricou de corp Ortovox Merino 230 Competition - model creat pentru performante atletice, si activitati montane solicitante. Pentru a oferi cel mai bun suport posibil corpului, exista diferite grosimi ale materialelor pentru zone individuale ale corpului.Baza este alcatuita din lana merino subtire, de 190 g/m2. In zone de caldura se utilizeaza insertii de plasa respirabile, Iar in zonele sensibile este folosita lana merino de 240 g/m2.Tricoul de corp Ortovox Merino 230 Competition este ideal pentru ture de primavara sau ca strat de baza pentru turele de iarna. Proportia scazuta de poliamida (nailon) nu afecteaza buna functionare a lanii merino, ci chiar ofera o senzatie mult mai moale si mai multa libertate de miscare.Tricoul este creat fara cusaturi prin proces de tesere circular, doar bratele fiind atasate prin cusaturi plate de neobservat. Respirabil100% lana merino pe pielematerial robust si durabilMerino Bodymapping - material de diferite grosimi, pentru parti individuale ale corpuluiFabricat in Europa 10131 $199 Alpin Expe Nou la comanda

Tricou de corp Ortovox Merino 230 Competition

Cod produs: 85710
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Tricou de corp Ortovox Merino 230 Competition - model creat pentru performante atletice, si activitati montane solicitante. Pentru a oferi cel mai bun suport posibil corpului, exista diferite grosimi ale materialelor pentru zone individuale ale corpului.

Baza este alcatuita din lana merino subtire, de 190 g/m2. In zone de caldura se utilizeaza insertii de plasa respirabile, Iar in zonele sensibile este folosita lana merino de 240 g/m2.

Tricoul de corp Ortovox Merino 230 Competition este ideal pentru ture de primavara sau ca strat de baza pentru turele de iarna. Proportia scazuta de poliamida (nailon) nu afecteaza buna functionare a lanii merino, ci chiar ofera o senzatie mult mai moale si mai multa libertate de miscare.

Tricoul este creat fara cusaturi prin proces de tesere circular, doar bratele fiind atasate prin cusaturi plate de neobservat.

Respirabil
100% lana merino pe piele
material robust si durabil
Merino Bodymapping - material de diferite grosimi, pentru parti individuale ale corpului
Fabricat in Europa
Clic aici
Marime:
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
Garantie: 2 ani
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Greutate material 190 g/m2 ; 240 g/m2
Spalare 40 grade
Material 80% lana merino, 17% poliamida, 3% elastan
Greutate 151 g
Garantie 2 ani
Poate te intereseaza si ...