product
Ortovox Pantaloni Ortovox Col Becchei Barbati 2015 / 2016 Pantaloni Ortovox Col Becchei Barbati 2015 / 2016 Pantalonii Ortovox Col Becchei sunt fabricati dintr-un material foarte usor, avand aceeasi strucutura ca si materialul Naturetec, dar mai usor si mult mai respirabil. Interiorul este fabricat din fibre merino, iar cel exterior din poliamida (175 g/m2). Anumite zone ale pantalonilor sunt fabricate din materiale rezistente la vant ( Merino Punchole)si si foarte elastice (Merino Athletic), facand din acestia un produs tehnic. Naturetec Light este destinat tuturor practicantilor de schi de tura, avand protectie si comfort ridicat. Pantalonii au o cusatura atletica si un design ergonomic, imbunatatind libertatea de miscare. Talia este fabricata dintr-un elastic flexibil si un cordon pentru ajustare. Are 2 buzunare la sold si un buzunar mare pentru accesorii. Parazapezile sunt compatibile cu orice model de clapar si sunt ajustabile cu ajutorul unui fermoar si a unui cordon elastic. 9420 $519 Alpin Expe Nou stoc limitat

Pantaloni Ortovox Col Becchei Barbati 2015 / 2016

Cod produs: 60154
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Pantalonii Ortovox Col Becchei sunt fabricati dintr-un material foarte usor, avand aceeasi strucutura ca si materialul Naturetec, dar mai usor si mult mai respirabil. Interiorul este fabricat din fibre merino, iar cel exterior din poliamida (175 g/m2). Anumite zone ale pantalonilor sunt fabricate din materiale rezistente la vant ( Merino Punchole)  si foarte elastice (Merino Athletic), facand din acestia un produs tehnic. Naturetec Light este destinat tuturor practicantilor de schi de tura, avand protectie si comfort ridicat.

Pantalonii au o cusatura atletica si un design ergonomic, imbunatatind libertatea de miscare. Talia este fabricata dintr-un elastic flexibil si un cordon pentru ajustare. Are 2 buzunare la sold si un buzunar mare pentru accesorii.

Parazapezile sunt compatibile cu orice model de clapar si sunt ajustabile cu ajutorul unui fermoar si a unui cordon elastic.

Clic aici
Culoare: Strong Blue Strong Blue
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
Lungime Lungi
Poate te intereseaza si ...