Bluza de corp Ortovox 120 Merino Cool Tec Fast Upward

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Bluza de corp Ortovox 120 Merino Cool Tec Fast Upward – Cu linia 120 MERINO COOL TEC, veți fi pregătit pentru orice altitudine. Bluza FAST UPWARD pentru bărbați completează linia ORTOVOX pentru zilele calde. O potrivire ușor mai lungă asigură ca bluza stă optim în timpul activităților intense. În plus, cusătura fină Raglan previne frecarea la purtarea rucsacurilor.

Amestecul de materiale reprezintă o funcționalitate pură: combinația de fibre fine de merino și fibre de celuloză Tencel de origine botanică este auto-răcitoare, dură și durabilă datorită tehnologiei corespunzătoare. Acest lucru se datorează unui proces complicat în care fibrele fine merino și Tencel sunt rotite în jurul unui miez de poliamidă. Firele rezultate sunt folosite pentru a produce un material care are aceleași beneficii ca lână merino și Tencel, doar ca este mai robust.

ORTOVOX WOOL PROMISE (OWP)
Din 1995, lâna merino a fost o componentă integrală a îmbrăcămintei de munte ORTOVOX. Lana merino provine de la ferme selectate care respectă standardul ORTOVOX de lână: ORTOVOX WOOL PROMISE. ORTOVOX își obține lâna virgină de la fermele de oi verificate și etice. Aceste ferme sunt monitorizate în mod regulat în cadrul OWP. Lana este natural 100% ecologică și, prin urmare, este extrem de durabilă. Datorită fibrelor cu diametru mic, lâna merino se simte extrem de moale și confortabilă pe piele. În plus față de confort, lâna merino oferă, de asemenea, un climat ideal pe corp, reglând atât umiditatea, cât și temperatura. De asemenea, este ușor de îngrijit și, datorită efectului său antibacterian, neutralizează mirosurile. OWP este angajamentul nostru față de lână echitabilă.

Caracteristici bluza de corp Ortovox 120 Merino Cool Tec Fast Upward:

Uscare rapidă
Ușoara
Tencel
Rezistent
Tehnologia CORESPUN de la Südwolle Group: (Pentru stabilitate sporită)
Diametru fin al fibrei de 17,5 microni

Specificații

Marime

Culoare

Greutate

Greutate material

Material

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bluza de corp Ortovox 120 Merino Cool Tec Fast Upward”

Adresa ta de email nu va fi publicată.