product
Ortovox Bandana Ortovox Merino Pro Bandana Ortovox Merino Pro Bandana Ortovox Merino Pro, datorita lanii merino, va ofera un intreg nou nivel de confort. Stratul exterior din lana merino 100% pastreaza temperatura capului la un nivel optim, in aceasi timp regland excesul de umiditate. Pentru materialul interior s-a folosit combinatia Merino Supersoft, super-moale de lana merino si Lenzing Modal, o fibra de celuloza naturala obtinuta din lemn de fag.Bandana Ortovox Merino Pro poate fi folosita la schi de tura, in cabana, chiar si zi de zi, indiferent de activitate. Merino Supersoft(Lana Merino + Lenzing Modal) la interior impiedica senzatia de mancarime si pastreaza un microclimat eficient, chiar si la activitati mai intense.Marime: 50-56 cmFibra de lana cu diametru de 18 microniCaciula confortabila si fara mancarimeLana Merino Tasmaniana 10592 $99 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Bandana Ortovox Merino Pro

Cod produs: 67870
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Bandana Ortovox Merino Pro, datorita lanii merino, va ofera un intreg nou nivel de confort. Stratul exterior din lana merino 100% pastreaza temperatura capului la un nivel optim, in aceasi timp regland excesul de umiditate.

Pentru materialul interior s-a folosit combinatia Merino Supersoft, super-moale de lana merino si Lenzing Modal, o fibra de celuloza naturala obtinuta din lemn de fag.

Bandana Ortovox Merino Pro poate fi folosita la schi de tura, in cabana, chiar si zi de zi, indiferent de activitate. Merino Supersoft(Lana Merino + Lenzing Modal) la interior impiedica senzatia de mancarime si pastreaza un microclimat eficient, chiar si la activitati mai intense.

Marime: 50-56 cm
Fibra de lana cu diametru de 18 microni
Caciula confortabila si fara mancarime
Lana Merino Tasmaniana
Clic aici
Culoare: Hot Coral Hot Coral
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
99,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Material Lana
Marimi 50-56 cm
Tip Accesorii
Material exterior 100 % lana virgina (MERINO)
Material interior 53 % lana virgina (MERINO) + 43 % Modal + 4 % poliamida
Gen Unisex
Poate te intereseaza si ...