product
Trekmates Cagula Trekmates Merino Cagula Trekmates Merino Cagula din lana merino, va protejeaza eficient in conditii de vreme rece. Se poate purta sub casca de schi sau casca de alpinist. Model recomandat pentru schi, alpinism, expeditii montane. Lana are proprietati excelente de izolare, indepartand vaporii de apa. Abilitatea de a indeparta umezeala faciliteaza ventilatia la caldura care se elibereaza in timpul activitailor, pastrand caldura si mentinand echilibrul termic. si Material antibacterian natural, previne aparitia mirosului neplacut. Datorita texturii extra fine a lanii merino, nu provoaca iritatie sau mancarime. Nu se increteste, nu intra la apa.si Izoleaza termic si cand este umed.Tratat impotriva razelor UV (blocheaza radiatiile UV pana la 50+ UPF).Biodegradabil. 9246 $93 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Cagula Trekmates Merino

Cod produs: 2024
Alte produse marca
Trekmates
Trekmates

Cagula din lana merino, va protejeaza eficient in conditii de vreme rece. Se poate purta sub casca de schi sau casca de alpinist. Model recomandat pentru schi, alpinism, expeditii montane.

Lana are proprietati excelente de izolare, indepartand vaporii de apa. Abilitatea de a indeparta umezeala faciliteaza ventilatia la caldura care se elibereaza in timpul activitailor, pastrand caldura si mentinand echilibrul termic.  Material antibacterian natural, previne aparitia mirosului neplacut. Datorita texturii extra fine a lanii merino, nu provoaca iritatie sau mancarime. Nu se increteste, nu intra la apa. 

  • Izoleaza termic si cand este umed.
  • Tratat impotriva razelor UV (blocheaza radiatiile UV pana la 50+ UPF).
  • Biodegradabil.
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
Greutate 48 g
Tip Caciuli / Cagule