product
Marmot Manusi schi femei Marmot Moraine 2017-2018 Manusi schi femei Marmot Moraine 2017-2018 Manusile Marmot Moraine 2017-2018 asigura protectie completa in sezonul rece atat pentru practicantele de ski cat si in cazul drumetiilor montane. Marmot a utilizat la constructia lor membrana MemBrain®, respirabila si anti-vant, izolatie termica Thermal R, oferind o imbinare uimitoare intre confort si protectie. Membrana Marmot Membrain™ utilizeaza o tehnologie avansata ce asigura echilibru intre proprietatile cele mai importante: respirabilitate si protectia impotriva apei. Cu valori de impermeabilitate de 10000mm si respirabilitate de 10000 gr/24 h membrana iti va oferi garantat protectie si confort fiind in acelasi timp foarte rezistenta.Detalii:Prezinta o insertie etansa care combate condensarea internă si respinge umezeala din exterior;Material interior: Loft Fleece, pentru caldura si confort Izolatie termica: Thermal R™Intaritura in palma Polyurethane 0.7mmMembrana: MemBrain® , oferasi impermeabilitate, respira, protejaza impotriva vantului Reglaj pe incheietura mainii pentru a respinge zapada;Snur de siguranta la incheietura pentru a evita pierderea manusilor;Prevazute cu o tesatura moale pe degetul mare pentru stergerea zonelor mai sensibile (ochi, nas, gura, etc.). 10133 $161 Alpin Expe Nou stoc limitat

Manusi schi femei Marmot Moraine 2017-2018

Cod produs: 18190
Alte produse marca
Marmot
Marmot
Manusile Marmot Moraine 2017-2018 asigura protectie completa in sezonul rece atat pentru practicantele de ski cat si in cazul drumetiilor montane.

Marmot a utilizat la constructia lor membrana MemBrain®, respirabila si anti-vant, izolatie termica Thermal R, oferind o imbinare uimitoare intre confort si protectie. Membrana Marmot Membrain™ utilizeaza o tehnologie avansata ce asigura echilibru intre proprietatile cele mai importante: respirabilitate si protectia impotriva apei.

Cu valori de impermeabilitate de 10000mm si respirabilitate de 10000 gr/24 h membrana iti va oferi garantat protectie si confort fiind in acelasi timp foarte rezistenta.

Detalii:

Prezinta o insertie etansa care combate condensarea internă si respinge umezeala din exterior;
Material interior: Loft Fleece, pentru caldura si confort
Izolatie termica: Thermal R™
Intaritura in palma Polyurethane 0.7mm
Membrana: MemBrain® , ofera  impermeabilitate, respira, protejaza impotriva vantului
Reglaj pe incheietura mainii pentru a respinge zapada;
Snur de siguranta la incheietura pentru a evita pierderea manusilor;
Prevazute cu o tesatura moale pe degetul mare pentru stergerea zonelor mai sensibile (ochi, nas, gura, etc.).
Clic aici
Marime:
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Material 320d 100% Nylon 3.7 oz/yd
Greutate 175g
Tip Manusi
Material interior Loft Fleece
Membrana MemBrain
Gen Femei
Poate te intereseaza si ...