product
Trekmates Suport pentru genunchi Trekmates Suport pentru genunchi Trekmates In timpul sejurului montan, sau a practicarii sporturilor se pot intampla accidente minore ce pot cauza momente neplacute. Pentru a alina durerea provocata de leziuni si pentru a reduce expunerea genunchilor la noi incercari; este binevenita un sprijin.Suportul de glezna este realizat din neopren acoperit pe ambele parti cu nylon stretch ce ofera o compresie eficienta. Materialul Neopren retine caldura pe zona acoperita cesi ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui. Recomandata pentru traumatisme provocate in urma practicarii sporturilor, contuzii.○ Suportul cu tipsia deschisa preia presiunea de pe genunchi,si fiind captusita imprejursi protejeaza genunchii de lovituri.○ Ofera suport si compresiune uniforma pentru genunchii cu probleme sau fortate.○ Reduce la minim posibilitatea de noi leziuni.○ Calmeaza durerea.○ Datorita materialului stretch este confortabil si usor de imbracat.○si In caz de traumatism consultati medicul inainte de a va continua activitatea sportiva chiar si cu suport.○ Se recomanda intreruperea folosirii suportului in cazul aparitiei unor eruptii pe piele sau iritatii. In acest caz este indicat consultarea medicului.○ Nu este recomandata purtarea in timpul somnului. 2477 $56 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Suport pentru genunchi Trekmates

Cod produs: MNS07
Alte produse marca
Trekmates
Trekmates
In timpul sejurului montan, sau a practicarii sporturilor se pot intampla accidente minore ce pot cauza momente neplacute. Pentru a alina durerea provocata de leziuni si pentru a reduce expunerea genunchilor la noi incercari; este binevenita un sprijin.

Suportul de glezna este realizat din neopren acoperit pe ambele parti cu nylon stretch ce ofera o compresie eficienta. Materialul Neopren retine caldura pe zona acoperita ce  ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui. Recomandata pentru traumatisme provocate in urma practicarii sporturilor, contuzii.

○ Suportul cu tipsia deschisa preia presiunea de pe genunchi,  fiind captusita imprejur  protejeaza genunchii de lovituri.
○ Ofera suport si compresiune uniforma pentru genunchii cu probleme sau fortate.
○ Reduce la minim posibilitatea de noi leziuni.
○ Calmeaza durerea.
○ Datorita materialului stretch este confortabil si usor de imbracat.
○  In caz de traumatism consultati medicul inainte de a va continua activitatea sportiva chiar si cu suport.
○ Se recomanda intreruperea folosirii suportului in cazul aparitiei unor eruptii pe piele sau iritatii. In acest caz este indicat consultarea medicului.
○ Nu este recomandata purtarea in timpul somnului.

Clic aici
Marime:
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
Tip Caciuli / Cagule
Poate te intereseaza si ...