Boxeri lungi femei Ortovox Merino 120 Comp Light

Momentan indisponibil

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Boxeri lungi Ortovox Merino 120 Comp Light pentru femei, foarte ușori, tehnici și respirabili pentru activități alpine intense.

Pentru a succeda binecunoscutul 230 MERINO COMPETITION, ORTOVOX a dezvoltat linia 120 MERINO COMPETITION LIGHT pentru sporturi de acțiune intensa, atât vara, cât și iarna. Compusă dintr-o proporție mare de lână merino, această linie este acum și mai ușoară!

Ceea ce face ca 120 COMP LIGHT pentru femei să fie atât de deosebit este faptul că este produs utilizând o tehnică de tricotat circulară aproape în întregime fără cusaturi, astfel încât diferite rezistențe materiale pot fi utilizate în diferite zone. O structură striata realizată din 120 g/m² lana MERINO conferă elasticitate si o libertate maximă de mișcare, în timp ce o structură de plasă deosebit de respirabilă asigură o circulație optimă a aerului în zonele corpului care generează cea mai mare căldură. Această tehnică de cartografiere a corpului, în care sunt utilizate diferite structuri de tricotat în anumite zone, asigură o ventilație maximă.

Mai mult, datorită potrivirii lor strânse, boxerii 120 COMP LIGHT sunt foarte elastici, foarte respirabili și cu uscare rapidă, dar totuși rezistenti. Fibrele de lana merino cu diametrul de 16,5 microni se simt la fel de confortabile și moi ca un al doilea strat de piele. Lâna merino reglează în mod natural umiditatea și temperatura și neutralizează mirosurile urâte.

Din 1995, lana merino a fost o parte integrantă a liniei de imbracaminte mountainwear ORTOVOX. Lâna merino provine de la oi fericit crescute etic în ferme monitorizate. Lana este natural ecologică și, prin urmare, este foarte durabilă. Datorită fibrelor cu diametru mic din firele sale fine de lână, aceasta se simte extrem de moale și confortabilă pe piele. În plus față de confort, lâna merino oferă, de asemenea, un climat ideal pentru corp, reglând atât umiditatea, cât și temperatura. De asemenea, este ușor de îngrijit și, datorită efectului său antibacterian, neutralizează mirosurile.

Caracteristici boxeri lungi femei Ortovox Merino 120 Comp Light:

Merino pe piele
Respirabil
Uscare rapidă
Elastic
Merino Bodymapping
Durabil
Fabricat în Europa
Diametru fin al fibrei de 16,5 microni

Specificații

Culoare

Marime

, , ,

Greutate

Material

Tip

Tip Material

Lana

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Boxeri lungi femei Ortovox Merino 120 Comp Light”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *