product
Ortovox Tricou femei Ortovox 150 Merino Cool Logo 2018 Tricou femei Ortovox 150 Merino Cool Logo 2018 Tricoul Ortovox 150 Merino Cool Logo pentru femei este o combinatie placuta intre un material hibrid, lana Merino si fibra Tencel, si un design complex, format din doua bucati de material de culori diferite, cu logo-ul Ortovox in fata, iar pe spate sta scris ORTOVOX.Combinatia de fibre de lana Merino si Tencel este caracterizata prin extra comfort si tripla actiune de racorire.Lana Merino este un material care se simte excelent pe piele, cu efect de neutralizare a mirosurilor, si reglaj a temperaturii si umiditatii. Este suficient sa lasi tricoul la aerisit, iar orice miros va disparea instantaneu.Tencel este o fibra de celuloza naturala obtinuta din lemn de eucalipt, cu o umiditate ridicata de 13 %, avand astfel suprafata moale si hydrofilica (capabilitate de a interactiona cu apa). Te vei putea bucura de senzatia de uscat si racoros fara a se simti umed. Un alt avantaj al Tencel-ului vine din capacitatea acestuia de a se racori. Acest efect rezulta din capacitatea acestuia de a retine multa apa si de a se usca repede. Rata de absortie este de 50% si se usuca de 2 ori mai repede decat poliesterul. Fibra naturala Tencel are capacitate de racorire de sine statatoare, fara a fi nevoie de adaugare a chimicalelor pentru a obtine efectul de racorire.Fibra de Tencel are o suprafata moale si este mult mai putin iritant decat bumbacul.Numele fibrei de Tencel este format din tenacitate+celuloza. 11066 $192 Alpin Expe Nou stoc limitat

Tricou femei Ortovox 150 Merino Cool Logo 2018

Cod produs: 84001
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Tricoul Ortovox 150 Merino Cool Logo pentru femei este o combinatie placuta intre un material hibrid, lana Merino si fibra Tencel, si un design complex, format din doua bucati de material de culori diferite, cu logo-ul Ortovox in fata, iar pe spate sta scris ORTOVOX.

Combinatia de fibre de lana Merino si Tencel este caracterizata prin extra comfort si tripla actiune de racorire.

Lana Merino este un material care se simte excelent pe piele, cu efect de neutralizare a mirosurilor, si reglaj a temperaturii si umiditatii. Este suficient sa lasi tricoul la aerisit, iar orice miros va disparea instantaneu.

Tencel este o fibra de celuloza naturala obtinuta din lemn de eucalipt, cu o umiditate ridicata de 13 %, avand astfel suprafata moale si hydrofilica (capabilitate de a interactiona cu apa). Te vei putea bucura de senzatia de uscat si racoros fara a se simti umed. Un alt avantaj al Tencel-ului vine din capacitatea acestuia de a se racori. Acest efect rezulta din capacitatea acestuia de a retine multa apa si de a se usca repede. Rata de absortie este de 50% si se usuca de 2 ori mai repede decat poliesterul.

Fibra naturala Tencel are capacitate de racorire de sine statatoare, fara a fi nevoie de adaugare a chimicalelor pentru a obtine efectul de racorire.
Fibra de Tencel are o suprafata moale si este mult mai putin iritant decat bumbacul.

Numele fibrei de Tencel este format din tenacitate+celuloza.
Clic aici
Marime:
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Greutate 124 g
Material 52% lana virgina (Merino), 48% lyocell (Tencel)