product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
EuroSchirm Umbrela Euroschirm trekking Light Trek Automatic Flashlite Umbrela Euroschirm trekking Light Trek Automatic Flashlite Forma revizuita a umbrelei Light Trek, prevazut cu un sistem de deschidere/inchidere automata si lanterna cu LED.si Pentru confectionarea acestor umbrele sunt folosite doar materiale de calitatesi si tehnologie de ultima ora. Foarte usore, rezistente. Aceasta umbrela usoara face fata cerintelorsi de stabilitate si rezistenta, chiar si in conditii de vreme nefavorabile. si Calota din poliester este impregnat cu Teflon® pentru o rezistenta mai bina la ploaie, cusaturi duble pentru o rezistenta sporita a caloteiCadrul fabricat din aluminiu anodizat, piesele aditionale sunt din fibra de sticla. Toate componentele cadrului sunt extrem de flexibile, rezistente la coroziune si uzura.si Maner din spuma de densitate mare EVA,si care oferasi atingere confortabila sisi prindere sigura.si Lanterna cu led integrata in maner. Luminozitate excelenta, o alternativa pentru lanterna purtata separat. Autonomie mare la utilizare neintrerupta cca. 40 ore. Detasabila prin desurubare. 2 functii de lumina:si continua si intermitenta. Rezistenta la ploaie. Functioneaza cu 4 baterii (tip fisa) de 3 V.si Fiecare umbrela este dotata cu o teaca Nylon cu insertii desi plasa din poliester la partile leterale (80 % palsa, ce permite uscarea umbrelei si in husa. Umbrela nu necesita uscare separata dupa folosire), bucla care permite atasarea usoara pe rucsac sau centura, carabiniera aluminiusi pentru atasare alternativa.si Varful umbrelei este fabricata din spuma de densitate mare EVA, care ofera rezistenta la abraziune si protectie materialuluisi in cazul in care ati lasat teaca acasa. 2708 $277 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Umbrela Euroschirm trekking Light Trek Automatic Flashlite

Cod produs: UTA
Alte produse marca
EuroSchirm
EuroSchirm

Forma revizuita a umbrelei Light Trek, prevazut cu un sistem de deschidere/inchidere automata si lanterna cu LED.  Pentru confectionarea acestor umbrele sunt folosite doar materiale de calitate  si tehnologie de ultima ora. Foarte usore, rezistente. Aceasta umbrela usoara face fata cerintelor  de stabilitate si rezistenta, chiar si in conditii de vreme nefavorabile.

 

  • Calota din poliester este impregnat cu Teflon® pentru o rezistenta mai bina la ploaie, cusaturi duble pentru o rezistenta sporita a calotei
  • Cadrul fabricat din aluminiu anodizat, piesele aditionale sunt din fibra de sticla. Toate componentele cadrului sunt extrem de flexibile, rezistente la coroziune si uzura.
  •  Maner din spuma de densitate mare EVA,  care ofera  atingere confortabila si  prindere sigura.
  •  Lanterna cu led integrata in maner. Luminozitate excelenta, o alternativa pentru lanterna purtata separat. Autonomie mare la utilizare neintrerupta cca. 40 ore. Detasabila prin desurubare. 2 functii de lumina:  continua si intermitenta. Rezistenta la ploaie. Functioneaza cu 4 baterii (tip fisa) de 3 V.
  •  Fiecare umbrela este dotata cu o teaca Nylon cu insertii de  plasa din poliester la partile leterale (80 % palsa, ce permite uscarea umbrelei si in husa. Umbrela nu necesita uscare separata dupa folosire), bucla care permite atasarea usoara pe rucsac sau centura, carabiniera aluminiu  pentru atasare alternativa.
  •  Varful umbrelei este fabricata din spuma de densitate mare EVA, care ofera rezistenta la abraziune si protectie materialului  in cazul in care ati lasat teaca acasa.
Clic aici
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
Greutate 350 g
Material 100% poliester/ fibre de sticla+aluminiu anodizat