product
EuroSchirm Umbrela Euroschirm trekking Swing Flashlite Umbrela Euroschirm trekking Swing Flashlite Umbrela profesionala de trekking, prevazuta cu lanterna LED, cu autonomiesi mare. Umbrela este foarte rezistenta, aproape indestructibila,si cu un minim de piese metalice. Stabilitate si fiabilitate garantata in orice conditii de utilizare. Sistem special de inchidere/deschidere (spin spring) asigura o utilizare usoara, fara riscul desi prinde degetele cu sistemul de inchidere.Aceasta umbrela se bazeaza pe acelasi nivel de calitate ca si celelalte umbrele Swing. Manersi usor, confortabil cusi prindere sigura, din spuma de densitate mare EVA, cusi profil canelat, bucla reglabila pentru incheietura.Se transporta in husasi pliabila (80 % palsa ce permite uscarea umbrelei si in husa. Umbrela nu necesita uscare separata dupa folosire). Bretea reglabila cu insertie din material aderent pentru transport pe umar.Cusaturile duble intre segmente ofera stabilitare si rezistenta sporita a calotei.si si Varfurile spiturilor suntsi rotunjite si bine fixate.Lanterna LED, incorporata in maner, cu luminozitate excelenta, o alternativa pentru lanterna purtata separat. Autonomie mare cu utilizare neintrerupta cca. 40 ore. Detasabila prin desurubare. 2 functii de lumina:si continua si intermitenta. Rezistenta la ploaie. Functioneaza cu 4 baterii (tip fisa) de 3 V. 2714 $258 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Umbrela Euroschirm trekking Swing Flashlite

Cod produs: SF
Alte produse marca
EuroSchirm
EuroSchirm

Umbrela profesionala de trekking, prevazuta cu lanterna LED, cu autonomie  mare. Umbrela este foarte rezistenta, aproape indestructibila,  cu un minim de piese metalice. Stabilitate si fiabilitate garantata in orice conditii de utilizare. Sistem special de inchidere/deschidere (spin spring) asigura o utilizare usoara, fara riscul de  prinde degetele cu sistemul de inchidere.
Aceasta umbrela se bazeaza pe acelasi nivel de calitate ca si celelalte umbrele Swing.

  • Maner  usor, confortabil cu  prindere sigura, din spuma de densitate mare EVA, cu  profil canelat, bucla reglabila pentru incheietura.
  • Se transporta in husa  pliabila (80 % palsa ce permite uscarea umbrelei si in husa. Umbrela nu necesita uscare separata dupa folosire). Bretea reglabila cu insertie din material aderent pentru transport pe umar.
  • Cusaturile duble intre segmente ofera stabilitare si rezistenta sporita a calotei.  
  • Varfurile spiturilor sunt  rotunjite si bine fixate.
  • Lanterna LED, incorporata in maner, cu luminozitate excelenta, o alternativa pentru lanterna purtata separat. Autonomie mare cu utilizare neintrerupta cca. 40 ore. Detasabila prin desurubare. 2 functii de lumina:  continua si intermitenta. Rezistenta la ploaie. Functioneaza cu 4 baterii (tip fisa) de 3 V.
Clic aici
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 360 g
Material 100% poliamida/ fibre de sticla
Poate te intereseaza si ...