product
Suna-ne:
COMENZI ONLINE: 0746.14.46.02
EuroSchirm Umbrela Euroschirm trekking Swing Liteflex Umbrela Euroschirm trekking Swing Liteflex In ciuda greutatii sale incredibil de redusa, aceasta umbrela este extrem de rezistenta si aproape indestructibila. Umbrela se remarca prin manopera exigenta si meteriale de cea mai buna calitate. Greutetea redusa sisi durabilitatea erau cerintele primordiale la dezvoltarea acestei umbrele unice. Cadrul: spite din fibra de sticla de mare densitate.Axa extra-usoara din fibra de sticla cu strat protector special. Flexibil si aproape indestructibil.Maner:si usor si confortabilsi din spuma de densitate mare EVA, cusi caneluri realizate in asa fel, incat ofera senzatie de maini uscate chiar si in conditii de umezeala.Calota:si material poliester, usor ca o suflare,si extrem de rezistent la sfasiere, impregnat cu Teflon®, suprafata hidrorepellenta.Husasi pliabila (80% palsa, ce permite uscarea umbrelei si in husa. Umbrela nu necesita uscare separata dupa folosire). Bretea reglabila cu insertie din material aderent pentru transport pe umar. 2721 $164 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Umbrela Euroschirm trekking Swing Liteflex

Cod produs: SL
Alte produse marca
EuroSchirm
EuroSchirm

In ciuda greutatii sale incredibil de redusa, aceasta umbrela este extrem de rezistenta si aproape indestructibila. Umbrela se remarca prin manopera exigenta si meteriale de cea mai buna calitate. Greutetea redusa si  durabilitatea erau cerintele primordiale la dezvoltarea acestei umbrele unice.

  • Cadrul: spite din fibra de sticla de mare densitate.
  • Axa extra-usoara din fibra de sticla cu strat protector special. Flexibil si aproape indestructibil.
  • Maner:  usor si confortabil  din spuma de densitate mare EVA, cu  caneluri realizate in asa fel, incat ofera senzatie de maini uscate chiar si in conditii de umezeala.
  • Calota:  material poliester, usor ca o suflare,  extrem de rezistent la sfasiere, impregnat cu Teflon®, suprafata hidrorepellenta.
  • Husa  pliabila (80% palsa, ce permite uscarea umbrelei si in husa. Umbrela nu necesita uscare separata dupa folosire).
  • Bretea reglabila cu insertie din material aderent pentru transport pe umar.
Clic aici
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
Greutate 207 g
Material 100% poliester impregnat cu Teflon®, suprafata hidrorepellenta