product
EuroSchirm Umbrela Euroschirm trekking Swing Umbrela Euroschirm trekking Swing Motivat de succesul continuu a acestei umbrele usoare de trekking, cusi cadru din fibra de sticla, producatorul l-asi imbunatatitsi pentru a garanta maxim de calitate si longevitate.si Umbrela este foarte rezistenta aproape indestructibila,si cu un minim de piese metalice. Stabilitate si fiabilitate garantata in orice conditii de utilizare.si Model cusi impregnare aluminizata a calotei, va protejeaza impotriva caldurii si a razelor UV.si Factor de protectie UV 50+ UPF. si si Varfurile spiturilor suntsi rotunjite si bine fixate.Sistem special de inchidere/deschidere (spin spring) asigura o utilizare usoara, fara riscul de a prinde degetele cu sistemul de inchidere.Cusaturile duble intre segmente ofera stabilitate si rezistenta sporita a caloteiManer din spuma de mare densitate EVA, format ergonomic, bucla pentru incheietura reglabila.Husasi pliabila (80 % palsa, ce permite uscarea umbrelei si in husa. Umbrela nu necesita uscare separata dupa folosire). Bretea reglabila cu insertie din material aderent pentru transport pe umar. si 2718 $186 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Umbrela Euroschirm trekking Swing

Cod produs: US
Alte produse marca
EuroSchirm
EuroSchirm

Motivat de succesul continuu a acestei umbrele usoare de trekking, cu  cadru din fibra de sticla, producatorul l-a  imbunatatit  pentru a garanta maxim de calitate si longevitate.  Umbrela este foarte rezistenta aproape indestructibila,  cu un minim de piese metalice. Stabilitate si fiabilitate garantata in orice conditii de utilizare. 

Model cu  impregnare aluminizata a calotei, va protejeaza impotriva caldurii si a razelor UV.  Factor de protectie UV 50+ UPF.

 

  •  Varfurile spiturilor sunt  rotunjite si bine fixate.
  • Sistem special de inchidere/deschidere (spin spring) asigura o utilizare usoara, fara riscul de a prinde degetele cu sistemul de inchidere.
  • Cusaturile duble intre segmente ofera stabilitate si rezistenta sporita a calotei
  • Maner din spuma de mare densitate EVA, format ergonomic, bucla pentru incheietura reglabila.
  • Husa  pliabila (80 % palsa, ce permite uscarea umbrelei si in husa. Umbrela nu necesita uscare separata dupa folosire).
  • Bretea reglabila cu insertie din material aderent pentru transport pe umar.

 

Clic aici
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Comentarii
Greutate 305 g
Material 100% poliamida/ fibre de sticla