Reduceri!

Solutie impermeabilizare imbracaminte Grangers Clothing Repel 300 ml

Cod produs: GRF74-1

52,00 lei

Momentan indisponibilEAN: 799756006502

Momentan indisponibil

Descriere

Solutie impermeabilizare imbracaminte Grangers Clothing Repel 300 ml – Acest tratament de impermeabilizare la spălare asigură revitalizarea protectiei impotriva apei a imbracamintei.
Â
Adaugă o protectie durabilă impotriva apei
Maximizează respirabilitatea
Sticlă 100% PCR și Ocean Waste Plastic (OWP)
Aprobat Bluesign®
Fără PFC
Eficient fără activarea căldurii
Miros neutru

Ultimul lucru pentru care vrei să-ți faci griji când ieși în explorare este vremea. Plouă sau e soare, vrei să știi că echipamentul tău te va proteja împotriva intemperiilor. Acesta este motivul pentru care ai nevoie de Clothing Repel. Clothing Repel este un tratament de impermeabilizare durabil, fără PFC, aprobat bluesign, formulat pentru a vă menține echipamentul uscat.

Întotdeauna spunem: „Oh, uită-te la mărgelele de apa de pe asta!” Nu o vom nega, ne place să vedem o jachetă care funcționează bine într-o ploaie torenţială și, să recunoaștem, suntem destul de siguri că și ție îți place să stai uscat! Ei bine, pentru a rămâne uscat, tot ce ai nevoie este această sticlă mică și ești gata!

Introducând această solutie în sertarul mașinii de spălat, toate echipamentele tale vor fi din nou rezistente la apă. Asta înseamnă că, dacă ești prins de ploaie, nu este nicio problemă, poți să te oprești și să dansezi mai degrabă decât să intri în panică și să alergi la adăpost pentru că #cugrangerspoți.

De asemenea, vine în sticlă 100% reciclată post-consum (PCR), așa că veți fi bucuroși să aflați că ne ajutați să facem diferența.

*Sfat de top* Vă recomandăm întotdeauna să vă curățați echipamentul cu Performance Wash înainte de a adăuga orice tratament hidrofug.

Cum se utilizează
• Folosiți 2 capace de 50 ml per articol mare sau două articole mai mici. Folosiți o jumătate de capac dacă spalati manual.
• Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să reimpermeabilizati separat articolele de îmbrăcăminte.
• Turnați produsul direct în sertarul pentru detergent al mașinii dvs. de spălat.
• Spălați pe un ciclu complet la 30°C/86°F sau conform instrucțiunilor de pe eticheta de îngrijire.
• Uscați la aer sau uscați cu mașina dacă eticheta de îngrijire permite*

* Toate produsele de protecție Grangers sunt eficiente atunci când sunt uscate la aer. Cu toate acestea, pentru o durabilitate optimă, vă recomandăm să aplicați o cantitate mică de căldură, cum ar fi un uscător de rufe sau un uscător de păr.

Specificații

Tip

Volum

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Solutie impermeabilizare imbracaminte Grangers Clothing Repel 300 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *